Znaci ti si jagoda ili si mozda pacov, pa hoces da te neko prska pesticidom?
Da li je Bog stvorio biljke da ih prskamo otrovima ili pak ljude?
Boze sta ja citam!
Bog je stvorio samoodrziv prirodni sistem. U takvom sistemu biljke rastu bez problema, zivotinje se hrane, a otpaci ili neciste materije se prirodno razgradjuju..
Niko ne treba da prska hranu, da puca vakcinama kokoske ili stoku!
Ovo se radi zbog novca, alavosti pojedinaca, prokletog coveka, koji ne mari da pobije sve redom, samo da on zaradi!
U prirodi (u divljini) ne postoje zakrzljale i bolesne zivotinje! One su zakrzljale i bolesne kada ih covek gaji! Jer ih drzi u kavezima i hrani ih na neodgovarajuci nacin!
I ti bi isto oboleo da si u kavezu zatvoren, i da se ne kreces! Zapravo ti i jesi u kavezu (betonskoj pustinji) u gradu, pa zato i oboljevas, jer ne zivis u divljini okruzen prirodom i drvecem. Umesto u svom prirodnom stanistu, ti zivis u vestackom okruzenju, i zato oboljevas! Bolesti su povezane sa spoljasnjom sredinom u kojoj boravis!
A ko nas je otrovao? Ko je unistio planetu? Zar to nisu isti oni koji nam sada "prodaju lek"!? Moras biti potpuni idiot da uzmes lek od onih koji su te otrovali!
Pa nikada u istoriji sveta se nijedan narod nije vakcinisao potpuno - 100% protiv neke bolesti, ali su bolesti nestajale!
A to da opada imunitet nije tacno on traje 20 godina u proseku!
Ja prepustam svoju vakcinu vama, zelim da se vi spasete! Za mene ne mora ni biti! Hriscanski je zrtvovati se za druge!
Pa sta se vi brinete za nas? Pustite nas da na miru crknemo! Vazno je da vi ne oboljevate!
Mi zelimo da se vi spasete, zato smo se odrekli vakcine u vasu korist, da vi zivite!
Sta vas kosta i da se bodete vakcinama na svakih 6 meseci. Njima dobro dodje da zarade, a vama takodje, i sam kazes da ste kao pacovi
Zar ne kazu i mediji da vasih nema po bolnicama?
Mi cemo ionako da pomremo bez vakcine, pa cete ostati sami..