Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisu isekli nista, nisi pogledao video, jasno je rekao u ovom videu sto je Slap stavio da se radi o starim osobama :)

Opet umsiljas da neko hoce da vas prevari :)

Ja ti kažem da su isekli. To sam proverio. Nisu ceo video pustili. Spojili su sekvence njegovog govora. Takođe, čovek govori o slabljenju vakciine, tačno, što ukazuje na potrebu revakcinacije tj. bustera. A ono što on govori ovde kao što vidiš traje 41 sekundu. Zar se nisi zapitao gde je ostatak govora...nije valda da jedan direktor bolnice ima samo 41 sekundu. E moj Mire.

Niko nije rekao da je covek protiv vakcine, ali je izjavio da "njeno dejstvo slabi". Da vakcina "nije efektivna"!

Ko što rekoh..slabi efikasnost u kontekstu delta soja. I naravno, to uvek govori o pozivu na revakcinaciju. A u ovoj bolnici dolaze starci..taj deo njegovog govora za ovu televiziju su isekli.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja ti kažem da su isekli. To sam proverio. Nisu ceo video pustili. Spojili su sekvence njegovog govora

Kakve sekvence? Ovde nema prekida i uklapanja. Ajde pusti ceo video?

A ono što on govori ovde kao što vidiš traje 41 sekundu.

Ovde fali ostatak govora, ali svakako ne izgleda kao spajanje sekvenci!

Takođe, čovek govori o slabljenju vakciine, tačno, što ukazuje na potrebu revakcinacije tj. bustera

Pa to je ono sto je bitno u celoj prici, sto mi i tvrdimo! Vakcina ne deluje! :)

Nisi li ti tvrdio ovde i tvrdis svo vreme da je vakcinacija uspela, i da zato nemamo toliko obolelih, a eno ih po bolnicama tesko oboleli vakcinasni narod :)

Ko što rekoh..slabi efikasnost u kontekstu delta soja. I naravno, to uvek govori o pozivu na revakcinaciju

Delta gama beta alfa.. Ajd molim te, ko je izolovao te nove sojeve? Moja baba?

Nema nikakvih novih sojeva, to su lazi!
Vakcina prosto ne deluje!

A u ovoj bolnici dolaze starci..taj deo njegovog govora za ovu televiziju su isekli.

Znaci diskriminatorska bolnica koja prima samo starce! Ajd da ti ne poverujem :)

Dokazi to, postavi video, da vidimo da li se radi o fasistima!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kakve sekvence? Ovde nema prekida i uklapanja. Ajde pusti ceo video?

Sekvenca je kada govori o 90% zaražanih a ne kaže se da su starci. Uradili su fact check ovu proveru.

Ovde fali ostatak govora, ali svakako ne izgleda kao spajanje sekvenci!

U tom nastavku govora je upravo taj kontekst.

Pa to je ono sto je bitno u celoj prici, sto mi i tvrdimo! Vakcina ne deluje!

Ako uzmemo starce, najstarije, sa komorbiditetima, tu vakcina ima najslabije dejstvo i brzo slabi. Imamo u vidu i delta soj za koji nije konkretno napravljena..ali se radi na tome da se vakcina i za ovaj soj nadogradi.

Nisi li ti tvrdio ovde i tvrdis svo vreme da je vakcinacija uspela,

Naravno..evo ti podaci za Izrael kada su obuhvaćeni svi:

од 16. августа 2021. године одражава следеће податке: • 154,7 тешко болесних пацијената у Израелу није вакцинисано. • 48,4 тешко болесних пацијената само је делимично вакцинисано. • а 19,8 тешко болесних пацијената је потпуно вакцинисано.

Od 222 obolela 154 ili 69% su nevakcinisani, 21% su oboleli sa jednom dozom vakcine, a 10% sa dve doze. Pa ti sada kažeš ne deluju. Evo uporedi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"У четвртак је Министарство здравља известило да је озбиљних случајева међу невакцинисаним особама старијим од 60 година (178,7 на 100.000) девет пута више од стопе међу потпуно вакцинисаним особама истог узраста.(to je iz ministarstva zdravlja..kao što vidiš isto kao i u prethodnom što sam napisao..slična razmera obolelih) Стопа озбиљних случајева међу невакцинисаним особама млађим од 60 година (3,2 на 100.000) била је нешто више него двоструко већа од стопе међу вакцинисаним људима у истој старосној групи"

Evo još.....

I još..

" У јануару је Израел забележио 1.471 смртни случај од ЦОВИД-19, у поређењу са 49 умрлих у месецу који се завршио 2. августа. Сада се око 1,6% случајева у Израелу тешко разболи, у поређењу са 4% током ранијег таласа случајева када је обухват вакцине био низак."

Ovo možeš i sam proveriti na sajtu za Izrael o koroni.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Čitaj zvanične izveštaje, postavio sam ih...

I tvoji zvanični izvještaji su potvrdili ono što sam ja citirao od onoga Židova. Ti si se samo rasplakao i protestirao zašto u statistiku uzimaju stare i bolesne ljude. Ja te podržavam u tome, i za ocjenu učinkovitosti cjepiva treba uzimati samo mlade i zdrave ljude a potpuno zanemariti one koji su "crkli" od cjepiva i one koju umrli i unatoč tome što su bili cijepljeni.

P.S. Moram priznati da je ova tvoja statistička metodika zaista "kul".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag