Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sekvenca je kada govori o 90% zaražanih a ne kaže se da su starci. Uradili su fact check ovu proveru.

Ma sta pricas covece, nisu ga isekli pa uklapali frejmove, nego su prekinuli video na kraju, a on je jos pricao posle toga..

U tom nastavku govora je upravo taj kontekst.

Samo su prekinuli video, nisu nista "uklapali"! Znaci to si izmislio!

Nema namere ako i u ovom videu on jasno govori da se tu radi "o starijima"..

Da je bila namera da se nesto sakrije, izbacili bi i to sto je pomenuo starije i uklapali bi recenice!

Znaci izmisljas!

Ako uzmemo starce, najstarije, sa komorbiditetima, tu vakcina ima najslabije dejstvo i brzo slabi. Imamo u vidu i delta soj za koji nije konkretno napravljena..ali se radi na tome da se vakcina i za ovaj soj nadogradi.

Daj ceo video da vidimo o cemu on govori! Zasto ne smes da postavis video?

Ko kaze da se radi o "bolnici samo za starije"???

Znaci, daj video. Pa da proverimo da li je stanovnistvo u toj oblasti u proseku mlado ili staro i koliko je vakcinisanih u toj oblasti, pa da proverimo!

Od 222 obolela 154 ili 69% su nevakcinisani, 21% su oboleli sa jednom dozom vakcine, a 10% sa dve doze. Pa ti sada kažeš ne deluju. Evo uporedi.

Kako mozes tako idiotske statistike da citas?

Onaj koji je napravio tu statistiku nije naveo koliko u toj oblasti ima vakcinisanih gradjana! Prema tome, moze biti samo 30% vakcinisanih a ostalih 70% nevakcinisanih, i onda ces u bolnici naravno imati vise bolesnih nevakcinisanih! To je tako logicno, da ja ne znam jeste li vi svi uopste isli u skolu?

Na primer u Novom Pazaru u Srbiji je vecina stanovnistva "nevakcinisano", ako bi u toj oblasti uzeo statistiku bolnice, rekao bi "eto vise oboljevaju nevakcinisani", a nisi rekao citaocima da u toj oblasti skoro da nema vakcinisanih!

Tacno se vidi namera i manipulacija u vasim tekstovima!

Nije manipulacija onaj video gore, nego to sto vasi prekrajaju rezultate, daju lazne statistike u stampi i medijima, da ubede ljude da se vakcinisu, e to je manipulacija!

У јануару је Израел забележио 1.471 смртни случај од ЦОВИД-19, у поређењу са 49 умрлих у месецу који се завршио 2. августа. Сада се око 1,6% случајева у Израелу тешко разболи, у поређењу са 4% током ранијег таласа случајева када је обухват вакцине био низак."

I ovo je manipulacija, virus vremenom slabi i nestaje! Normlano je da stopa obolelih pada i bez vakcine! Kao i broj smrtnih slucajeva! To zna svaki virusolog! Ali se ovi vasi prave da to ne znaju!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
P.S. Moram priznati da je ova tvoja statistička metodika zaista "kul".

Ta statistika je toliko "idiotska", da se ja cudim da ljudi mogu biti tolike ovce da nasedaju! Pa malo dete iz osnovnog razreda bi izrazunalo i provalilo da lazu iako je naivno, a kamo li odrasli!

Nego su im iskljucili razum uz pomoc straha (hitler je isto radio), a kad je covek uplasen on ne razmislja!

Ovi svi ovde sto pisu, se boje smrti!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ma sta pricas covece, nisu ga isekli pa uklapali frejmove, nego su prekinuli video na kraju, a on je jos pricao posle toga..

Samo su prekinuli video, nisu nista "uklapali"! Znaci to si izmislio!

Nema namere ako i u ovom videu on jasno govori da se tu radi "o starijima"..

Da je bila namera da se nesto sakrije, izbacili bi i to sto je pomenuo starije i uklapali bi recenice!

Znaci izmisljas!

Daj ceo video da vidimo o cemu on govori! Zasto ne smes da postavis video?

Ko kaze da se radi o "bolnici samo za starije"???

Znaci, daj video. Pa da proverimo da li je stanovnistvo u toj oblasti u proseku mlado ili staro i koliko je vakcinisanih u toj oblasti, pa da proverimo!

Kako mozes tako idiotske statistike da citas?

Onaj koji je napravio tu statistiku nije naveo koliko u toj oblasti ima vakcinisanih gradjana! Prema tome, moze biti samo 30% vakcinisanih a ostalih 70% nevakcinisanih, i onda ces u bolnici naravno imati vise bolesnih nevakcinisanih! To je tako logicno, da ja ne znam jeste li vi svi uopste isli u skolu?

Na primer u Novom Pazaru u Srbiji je vecina stanovnistva "nevakcinisano", ako bi u toj oblasti uzeo statistiku bolnice, rekao bi "eto vise oboljevaju nevakcinisani", a nisi rekao citaocima da u toj oblasti skoro da nema vakcinisanih!

Tacno se vidi namera i manipulacija u vasim tekstovima!

Nije manipulacija onaj video gore, nego to sto vasi prekrajaju rezultate, daju lazne statistike u stampi i medijima, da ubede ljude da se vakcinisu, e to je manipulacija!

I ovo je manipulacija, virus vremenom slabi i nestaje! Normlano je da stopa obolelih pada i bez vakcine! Kao i broj smrtnih slucajeva! To zna svaki virusolog! Ali se ovi vasi prave da to ne znaju!
U nastavku onoga što govori pomenuo je te starije ljude koji su došli u takvom stanju. Naravno da oni koji su došli su bili bolesni i mnogo je njih u teškom stanju. Ali trebaš imati na umu da je to broj koji se odnosi na dolazak u tu bolnicu. On je samo vezan za ljude koji su došli tu...taj broj od 90%je vezan za broj ljudi starih koji su došli u tu bolnicu. Ali to nije odraz celokupnoh stanja u Izraelu.

Gore ti navedoh procente zvanične. U globalu. Ne možeš praviti od pojedinačnih slučajeva celokupnu sliku kao što to rade manipulativno sajtovi koji prenose deo intervjua koji ne obuhvata deo koji govori o starima, i koji dakle nije reper za celu populaciju.

Imaš ove zvanične izveštaje koji obuhvataju podatke na nivou cele nacije.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali trebaš imati na umu da je to broj koji se odnosi na dolazak u tu bolnicu. On je samo vezan za ljude koji su došli tu...taj broj od 90%je vezan za broj ljudi starih koji su došli u tu bolnicu. Ali to nije odraz celokupnoh stanja u Izraelu.

Ja se u nečemu s tobom čak slažem, iako si mudžahedin Judin. Ja bih cjepio mlade i zdrave, i onda bih ih još zatvorio pod stakleno zvono, da ni slučajno ne mogu doći u kontakt s virusom, i onda bih samo i isključivo njih uzimao kao uzorak za ispitivanje i dokazivanje učinkovitosti cjepiva.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U nastavku onoga što govori pomenuo je te starije ljude koji su došli u takvom stanju.
Pomenuo je i u tom kratkom videu starije. Znaci niko nije manipulisao..

Zasto ne stavis ceo video?

Ali trebaš imati na umu da je to broj koji se odnosi na dolazak u tu bolnicu. On je samo vezan za ljude koji su došli tu...

Jel bolnica samo za starije pacijente ili prima i mlade?

Kazes "broj se odnosi na one koji su dosli u bolnicu", pa ja ti upravo o tome i pricam, da su statistike zato netacne, jer se ne gleda "procenat vakcinisanih u oblasti u kojoj se bolnica nalazi"!

Moze dakle u toj oblasti da bude i 5% vakcinisanih, ali mediji ce svejedno reci - "vecina pacijenata 90% u bolnici su nevakcinisani"!

To je lazna statistika i manipulacija!
Namerno to rade, tako stvaraju privid da vakcina deluje, da bi nagovorili ostale da se vakcinisu!

Ali to nije odraz celokupnoh stanja u Izraelu.

To nije odraz ni realnog stanja u oblasti u kojoj se bolnica nalazi! Jer mi nemamo podatak o broju vakcinisanih u tom gradu ili oblasti gde se bolnica nalazi! Zato su te statistike lazne!

Ako si ti slep da ovo vidis, ne znaci da drugi ne znaju da racunaju!

Ne možeš praviti od pojedinačnih slučajeva celokupnu sliku kao što to rade manipulativno sajtovi koji prenose deo intervjua koji ne obuhvata deo koji govori o starima, i koji dakle nije reper za celu populaciju.

Izvini molim te, niko ovde ne manipulise osim vasih medija! Video su skratili, i nista nisu isekli!

Vasi mediji manipulisu statistikom i to rade namerno. Bill Gates cita knjigu "kako lagati uz pomoc statiatike", pa sta onda ocekivati od vas?

Upravo tvoji rade ono sto si sada naveo, i ja to svo vreme ponavljam, posmatraju stanje u bolnici a pri tom ne uzimaju u obzir broj vakcinisanih u gradu ili oblasti gde se bolnica nalazi!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

BIĆE I ČETVRTA DOZA PROTIV KOVIDA?! Tiodorović smatra da ćemo se vakcinisati sezonski zbog korone​

Epidemiolog Branislav Tiodorović, kako kaže, ubeđen je da će nam posle treće doze sledovati i četvrta doza vakcine protiv koronavirusa, ali nije siguran kada će to biti​

Znaci, ovo je vec postalo smesno :)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

BIĆE I ČETVRTA DOZA PROTIV KOVIDA?! Tiodorović smatra da ćemo se vakcinisati sezonski zbog korone​

Epidemiolog Branislav Tiodorović, kako kaže, ubeđen je da će nam posle treće doze sledovati i četvrta doza vakcine protiv koronavirusa, ali nije siguran kada će to biti​

Znaci, ovo je vec postalo smesno :)

Dok istovremeno, radnica iz prodavnice u mom komšiliku, dva puta vakcinisana, ni jednom pozitivna, ima sve simptome...

Vakcina koja ima tako dejstvo je ne za upotrebu, nego za bacanje u klozet.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dok istovremeno, radnica iz prodavnice u mom komšiliku, dva puta vakcinisana, ni jednom pozitivna, ima sve simptome...

Vakcina koja ima tako dejstvo je ne za upotrebu, nego za bacanje u klozet.

Koleginicin otac vakcinisan, razboleo se, pozitivan sve simptome.. Nista cudno.. Drug koji je doktor vakcinisao se otekla mu ruka, a lepo sam mu govorio nemoj..

Ja bi njih sve vakcinisao jos dva puta kad hoce, pa jos jednom, da im nadoknade i za nas koji nismo! Neka prime umesto nas! Mi mi eto prepustamo vakcinu da im pretekne! Zar nije lepo od nas? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag