Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
"VELIKI PAD INTERNETA! PALO VIŠE OD 20.000 WEBSAJTOVA MEĐU KOJIMA SU AMAZON, BRITISH AIRWAYS, UPS, FEDEX… DRUGI PUT ZA MESEC DANA!
Do 20 000 web stranica kao i one najposećenije stranice na svetu prestalo je sa radom u toku današnjeg dana.
Oko 17h, Akamai je rekao da je problem rešen i da se usluga vratila u normalu.
Akamai, čije delovanje pomaže pri kretanju podataka na internetu, na svojoj web stranici izjavio je da u pitanju problem sa Edge DNS servisom.
Sistem imena domena je poput telefonskog imenika za web lokacije. Tehnologija pronalazi prave IP adrese koje će se korisiti kada ljudi pokušaju da posete pojedine web stranice. Edge DNS usluga kompanije Akamai brine o aplikacijama i web lokacijama i štiti ih od distribuiranih napada uskraćivanja usluge ili DDoS napada.
Amazon, HBO, Call of Duty, Delta Air Lines , British Airways, Capital One , Go Daddy, Vanguard, UPS , LastPass, AT&T i Costco bili su među web lokacijama koje se polako učitavaju ili prikazuju “DNS problem” u četvrtak popodne.
Prekid je uzrokovao realne poremećaje. Na primer, korisnici usluge Delte nisu mogli da koriste web lokaciju ili aplikaciju aviokompanije za proveru letova dok Akamai nije rešio problem."
Ja u ovome vidim ono što treba da se vidi. A to su "znaci". Ali ne ništa više od toga. Ovo nije vezano za vreme neposredno pred dolazak, niti označava takvu etapu. Ovo je znak i ja sam ako se sećaš i pisao o tome. To je ispunjenje Matej 24,7..ustaće narod na narod i biće POMORA i gladi i zemlja će se tresti po svetu".
Ti pogresno tumacis prorocanstva tvrdeci da je za ovo ispunjenje znaka "bolesti i pomora" (navedenim u bibliji) zasluzna prirodna pojava ili Bog. U tome je problem!
Ti svojom interpretacijom branis sataniste koji su sve zakuvali i napravili sve to zarad ostvarenja svojih ciljeva!
U tome je problem, jer ti tako navodis ljude da i oni sami prihvate ovaj sistem, da stanu na stranu satanista koji se navodno "brinu za nas" i zele nam dobro, koji nas bockaju da bi nas spasili. Ti promovises njihovu agendu!
Ti pomori, ti ustanci i bune nisu glavni znak. Jer još nema pojave 144000 a da ne pričam o 7 poslednjih zala. Ništa od ovoga nije još došlo. Ovo je prolazni teški trenutak za zemlju. Ali nije još kraj..što bi rekao Hristos.
Ko je rekao da je glavno doslo?
Problem je sa tvojom interpretacijom dogadjaja, sto ti branis sataniste i uspostavu njihove globalne dominacije kroz vestacki izazvanu bolest..
Upotrebice oni jos i druge mehanizme da dodju do konacnog cilja, ali kad ovo branis kako ces tek reagovati kada jos gore dodje?
To "da neće osetiti" to važi upravo za kraj vremena milosti...kada ljudi neće osetiti da je kraj milosti.
Opet pogresna interpretacija! Ljudi nece imati pojma sta se desava! Bice zaslepljeni kao i ti sto si sada i nalazice opravdanje u prirodnim pojavama, kao sto ih i ti sada nalazis..
Sve je prirodno, i nista cudno se ne desava, givorice.. Bolesti su oduvek postojale, epidemije itd..
To je vasa racionalisticka interpretacija, tu duhovnosti nema, a tako samo umirujete savest i ljude navodite da ni oni ne preduzmu nista u vezi svojeg licnog spasenja..
Zato ce se ljudi "zeniti i udavati.." radice sve uobicajeno, ostace slepi za ono sto se oko njih desava..
Zato ovo nije kraj Mire.
Niko nije rekao da je ovo "kraj", vec je u pitanju pripremanje terena za globalnu dominaciju i porobljavanje, za ono sto je biblija i prorekla!
A videćeš da je to tako.
A jesam li ja rekao da je ovo "kraj"?
Da li je iko od nas to rekao?
Jos uvek nije, ali dogadjaji na zalost mogu da eskaliraju toliko brzo i sve da se ubrza, da dodje na ljude nevolja kao sto je i proreceno kao "bol na trudnu zenu" iznenada.. A onda ce biti kasno za mnoge..
Ti samo ljude umiruj i govori im da "ima jos dugo vremena.."
Moje licno misljenje je da ce za 50-ak godina eskalirati, a ti misli sta god hoces..