Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

"VELIKI PAD INTERNETA! PALO VIŠE OD 20.000 WEBSAJTOVA MEĐU KOJIMA SU AMAZON, BRITISH AIRWAYS, UPS, FEDEX… DRUGI PUT ZA MESEC DANA!

Do 20 000 web stranica kao i one najposećenije stranice na svetu prestalo je sa radom u toku današnjeg dana.​

Oko 17h, Akamai je rekao da je problem rešen i da se usluga vratila u normalu.

Akamai, čije delovanje pomaže pri kretanju podataka na internetu, na svojoj web stranici izjavio je da u pitanju problem sa Edge DNS servisom.

Sistem imena domena je poput telefonskog imenika za web lokacije. Tehnologija pronalazi prave IP adrese koje će se korisiti kada ljudi pokušaju da posete pojedine web stranice. Edge DNS usluga kompanije Akamai brine o aplikacijama i web lokacijama i štiti ih od distribuiranih napada uskraćivanja usluge ili DDoS napada.

Amazon, HBO, Call of Duty, Delta Air Lines , British Airways, Capital One , Go Daddy, Vanguard, UPS , LastPass, AT&T i Costco bili su među web lokacijama koje se polako učitavaju ili prikazuju “DNS problem” u četvrtak popodne.

Prekid je uzrokovao realne poremećaje. Na primer, korisnici usluge Delte nisu mogli da koriste web lokaciju ili aplikaciju aviokompanije za proveru letova dok Akamai nije rešio problem."

Ja u ovome vidim ono što treba da se vidi. A to su "znaci". Ali ne ništa više od toga. Ovo nije vezano za vreme neposredno pred dolazak, niti označava takvu etapu. Ovo je znak i ja sam ako se sećaš i pisao o tome. To je ispunjenje Matej 24,7..ustaće narod na narod i biće POMORA i gladi i zemlja će se tresti po svetu".

Ti pogresno tumacis prorocanstva tvrdeci da je za ovo ispunjenje znaka "bolesti i pomora" (navedenim u bibliji) zasluzna prirodna pojava ili Bog. U tome je problem!

Ti svojom interpretacijom branis sataniste koji su sve zakuvali i napravili sve to zarad ostvarenja svojih ciljeva!

U tome je problem, jer ti tako navodis ljude da i oni sami prihvate ovaj sistem, da stanu na stranu satanista koji se navodno "brinu za nas" i zele nam dobro, koji nas bockaju da bi nas spasili. Ti promovises njihovu agendu!

Ti pomori, ti ustanci i bune nisu glavni znak. Jer još nema pojave 144000 a da ne pričam o 7 poslednjih zala. Ništa od ovoga nije još došlo. Ovo je prolazni teški trenutak za zemlju. Ali nije još kraj..što bi rekao Hristos.

Ko je rekao da je glavno doslo?

Problem je sa tvojom interpretacijom dogadjaja, sto ti branis sataniste i uspostavu njihove globalne dominacije kroz vestacki izazvanu bolest..

Upotrebice oni jos i druge mehanizme da dodju do konacnog cilja, ali kad ovo branis kako ces tek reagovati kada jos gore dodje?

To "da neće osetiti" to važi upravo za kraj vremena milosti...kada ljudi neće osetiti da je kraj milosti.

Opet pogresna interpretacija! Ljudi nece imati pojma sta se desava! Bice zaslepljeni kao i ti sto si sada i nalazice opravdanje u prirodnim pojavama, kao sto ih i ti sada nalazis..

Sve je prirodno, i nista cudno se ne desava, givorice.. Bolesti su oduvek postojale, epidemije itd..

To je vasa racionalisticka interpretacija, tu duhovnosti nema, a tako samo umirujete savest i ljude navodite da ni oni ne preduzmu nista u vezi svojeg licnog spasenja..

Zato ce se ljudi "zeniti i udavati.." radice sve uobicajeno, ostace slepi za ono sto se oko njih desava..

Zato ovo nije kraj Mire.

Niko nije rekao da je ovo "kraj", vec je u pitanju pripremanje terena za globalnu dominaciju i porobljavanje, za ono sto je biblija i prorekla!

A videćeš da je to tako.

A jesam li ja rekao da je ovo "kraj"?
Da li je iko od nas to rekao?

Jos uvek nije, ali dogadjaji na zalost mogu da eskaliraju toliko brzo i sve da se ubrza, da dodje na ljude nevolja kao sto je i proreceno kao "bol na trudnu zenu" iznenada.. A onda ce biti kasno za mnoge..

Ti samo ljude umiruj i govori im da "ima jos dugo vremena.."

Moje licno misljenje je da ce za 50-ak godina eskalirati, a ti misli sta god hoces..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, ovo nema veze sa satanistima. Virus je prirodan a u slučaju izlaska iz labaratorije može biti samo ljudska greška. Ovde nema plana. I nema potrebe da se sa nečim boriš sada.

Sada je vreme da se boriš sam u sebi za spasenje. Vreme značajnih događaj još nije došlo...niti vreme za mobilizaciju jer nemamo protiv čega se boriti sada.

Svaka borba sada je nepotrebno rasipanje snage. Mire, shvatićeš to nadam se, ubrzo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ovo nema veze sa satanistima. Virus je prirodan a u slučaju izlaska iz labaratorije može biti samo ljudska greška. Ovde nema plana.

Ti si slep, cak i oni koji nisu bibliju u ruke uzeli nikad vide da je u pitanju satanizam, da je virus fabrikovan, namerno pusten, i da se iza svega krije agenda, a ti racionalizujes.. Ma ne, ti ni ne zelis da vidis, to je..

Sada je vreme da se boriš sam u sebi za spasenje. Vreme značajnih događaj još nije došlo...niti vreme za mobilizaciju jer nemamo protiv čega se boriti sada.

Kakva mobilizacija, o cemu ti pricas?
Protiv cega bi ti da se boris, zar je borba fizicka? Ti o ulici pricas?

Svaka borba sada je nepotrebno rasipanje snage

Ako mislis na borbu na ulicama, ja to ne zagovaram, upravo je suprotno..

Ma ne razumes ti nista, ne vredi..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Kako nemaš? Evo neki u Hrvatskoj, kojima je d.p.z.i. "teror kapitala" i teror trgovačkih centara, traže da nedjelja bude neradni dan. Po vašim subotarskim "konspirativnim pričama", tri dana nakon Zakona počet će klanje vas subotara. I kako ti onda možeš reći da nema opasnosti i da se nema protiv čega boriti?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Ovo je ludilo!

"У Италији "зелена пропусница" обавезна од августа, грађани незадовољни мером изашли на улице​

Због увођења нових мера против коронавируса у Италији, 5.000 људи у центру Торина протестовало је, исказујућу незадовољство због "зелене пропуснице" која ће у тој земљи бити обавезна од 6. августа.

После јучерашњег заседања италијанске владе, коју тамошњи медији називају "кабином режије", премијер Марио Драги одржао је конференцију на којој је објаснио које нове мере ступају на снагу од 6. августа.

"Зелена пропусница" (Green pass), једна од њих, биће издата и особама које су вакцинисане и једном дозом. У Торину се окупило на хиљаде грађана како би протестовали против ове мере.

"Green pass није казна већ услов да би наставили са нормалним животом", изјавио је италијански премијер.

У Италији ће од 6. августа Green pass бити обавезан за ресторане и кафиће на затвореном уколико гости желе да седну за сто, док конзумација пића и аперитива за шанком не захтева "зелену пропусницу".

Green pass ће бити обавезaн и за улазак на концерте, као и за догађаје на отвореном, сајмове, базене, бање, теретане, конгресе, биоскопе, позоришта, музеје, али и за сва спортска такмичења.

Што се Green pass-а у превозу тиче, одлука о томе је одложена, као и о уласку у канцеларије, односно на радна места.

Сви који поседују Green pass, а били су у контакту са особом зараженом вирусом, мораће да буду у карантину од седам дана.

Параметри за боје регија промењени​

Промењени су и параметри који одређују боје којима ће се класификовати зоне земље.
Регије остају беле уколико је недељни број заражених мањи од 50 случајева на 100.000 становника.
Уколико се тај број повећа, бела зона остаје и даље ако је број заузетих кревета у болницама пацијентима зараженим од ковида 19 мањи од 15 одсто, а број кревета на одељењу интензивне неге мањи од десет одсто.
Регије постају жуте уколико је недељни број заражених већи од 50 на 100.000 становника, број заузетих кревета ковид пацијентима већи од 15 одсто, као и оних на интензивној нези већи од десет одсто.
Уколико број заражених буде 150 на 100.000 становника, зоне ће остати жуте уколико је број заузетих кревета мањи од 30 одсто, а оних на интензивној нези мањи од 20 одсто.
Регије постају наранџасте уколико је број заражених већи од 150 на 100.000 становника, а број заузетих кревета премашује онај који је дозвољен у жутој зони.
И на крају – зоне постају црвене уколико број заузетих кревета ковид пацијентима постане већи од 40 одсто, а оних на одељењу интензивне неге већи од 30 одсто.
У Италији је продужено ванредно стање, односно "stato di emergenza" до 31. децембра ове године, а Green pass улази у употребу од 5. августа.

Новчане и казне затварања​

Власници ресторана и кафића, као и организатори манифестација морају да строго проверавају ко има Green pass.
Новачана казна за оне који не поштују ову меру креће се од 400 до 1.000 евра и за власнике и клијенте. Уколико се кршење понови три пута, места ће бити затворена од једног до десет дана.

Протести против "зелене пропуснице"​

После конференције за штампу, на којој су изложене нове обавезне мере везане за вакцинацију, 5.000 људи се окупило у центру Торина.
Изричито захтевају да их не називају no vax, већ људима који су вакцинисани али су против оваквих мера које угрожавају слободу грађана.
"Green pass је нешто што може да постоји у полицијској држави, у диктатурама, а не овде", поручили су окупљени.

Ко је против вакцинације је за смрт – ко се не вакцинише ће умрети или ће због њега умрети неко други. Ако се не вакцинишемо поново ћемо морати све да затворимо", драматичне су речи премијера Италије на конференцији."

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kako nemaš? Evo neki u Hrvatskoj, kojima je d.p.z.i. "teror kapitala" i teror trgovačkih centara, traže da nedjelja bude neradni dan. Po vašim subotarskim "konspirativnim pričama", tri dana nakon Zakona počet će klanje vas subotara. I kako ti onda možeš reći da nema opasnosti i da se nema protiv čega boriti?

Uvode i "zelenu nedelju" uskoro..
Zatvaranje ce biti vezano i za ocuvanje zivotne sredine, smanjenje CO2..
Ali on se nema protiv cega boriti..

Reci ce ti da si postao adventista :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Izraelcima koji odbiju vakcinu protiv Covid-19 uskoro će biti zabranjen pristup bilo kom zatvorenom ili otvorenom javnom mjestu sa 100 ili više ljudi, uključujući sinagoge, najavio je premijer Naftali Bennett.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

To veze nema sa virusom. Samo mi pokaži kava je veza. A ti zakoni...pa videćemo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kakva mobilizacija, o cemu ti pricas?
Protiv cega bi ti da se boris, zar je borba fizicka? Ti o ulici pricas?

Pa svi vaši pričaju o ulici..mi ćemo ovim "satanistima" ovo, mi ćemo im ono..pa upravo vaši aktivisti pozivaju na ulice. Pozivaju u pravu borbu, rat...a mislim da će se razočarati.

Uvode i "zelenu nedelju" uskoro..
Zatvaranje ce biti vezano i za ocuvanje zivotne sredine, smanjenje CO2..
Ali on se nema protiv cega boriti..

Reci ce ti da si postao adventista

Obojica zagriženi adventisti a ovamo meni nešto :give_r:.

Ako mislis na borbu na ulicama, ja to ne zagovaram, upravo je suprotno..

Ma ne razumes ti nista, ne vredi..

Mire, vreme će pokazati. Sada predviđanja šta bi bilo i šta će biti je samo puki prazan razgovor. No, ja te pozivan na drugu borbu. Borbu sa zlom u nama...da pobedimo sa Hristom. Da se menajmo iz dana u dan.

Ja zaista uviđam, svakim danom, koliko smo danas razmaženi i nezreli u odnosu recimo na naše samo roditelje a da ne kažem starije. Mire, toliko vlada izveštačensot u ovom svetu, u svakom pokretu, gegu...ja uviđam ogromnu razliku između naše generacije i generacije naših roditelja i predaka. Svi su izveštačeni...prosto nema one iskrene i otvorene dobrote, sve je neka korist i kratkog daha interesno. E to moramo da pobedimo kod sebe.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Reci ce ti da si postao adventista :)

Slap je bio ironičan. Nema to veze s subotaraima.

Izraelcima koji odbiju vakcinu protiv Covid-19 uskoro će biti zabranjen pristup bilo kom zatvorenom ili otvorenom javnom mjestu sa 100 ili više ljudi, uključujući sinagoge, najavio je premijer Naftali Bennett.

Zar je neko zaista verovao da će narod šije tvrde i srca kamena ostati veran?

Pa otpadnici upravo iz tog naroda su i skuvali ovo.

Ovo je ludilo!

"У Италији "зелена пропусница" обавезна од августа, грађани незадовољни мером изашли на улице​

Ludilo?

Blaga je to reč.

Nego, kada smo več kod ove "bolesti"...

Interesuje me čega se boje? Smrti? Pa koliko se za ovih godinu do godinu ipo dana moglo saznati, ovo je daleko manje smrtonosno od bilo koje velike pandemije iz prošlosti.

Dake, čega se psihopate boje?!

Sve ove mere ne daju nikakve rezultate.

Iskreno radije i da umrem nego da budem pokusni kunič ludaka u belim mantilima, nasmejanih "biznismena" i alavih korporacija.

Za ovu situaciju postoje samo dva rešenja. Ponavljam samo dva.

Jedno je ljudsko, a drugo Božije.

Ni jedno ni drugo nije po volji nakaradama, nakotu zverinjem koji gura ovu agendu.

U prvom slučaju ćemo imati okeane krvi i krivih i nevinih. U drugom videće se.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag