Velimir Ponoš o pandemiji i ludilu oko pandemije:
Jer ovo što oni izjavljuju je doslovno nacistička Njemačka 30-tih godina. I doslovno u riječ pogođeno. Dopustite mi samo malo da vidite kako to zaista izgleda. Tridesetih godina, nakon onog suludog Mein kampf-a i one sulude ideje o čistoći rase, taj je mali brkati kaplar proglasio Židove nečistima. Sada pogledajte kako će se sve to spojiti u potpuno identičnu hrvatsku stvarnost. Nakon što ih je proglasio nečistima, optužio ih je, jer nacizam je nastao iz „medicinskog fašizma“, kao što nastaje i ova cijela priča iz medicinskog fašizma. Optužio ih je da su odgovorni za širenje zaraznih bolesti, da će zbog njih nastati epidemije, da će zbog njih propasti javno zdravlje i da će zbog njih propasti ekonomija. Sad samo tu riječ „Židovi“, zamijenite s riječju „necijepljeni“, i dobit će te: necijepljeni su odgovorni za četvrti val koji nam dolazi, necijepljeni su odgovorni za to što će nam stradati javno zdravlje, necijepljeni su odgovorni za propast ekonomije, i svi mi koji propitkujemo ove „genijalne performerse“ stožera i Vlade. Dakle, vidimo da je na djelu jedna segregacijska i diskriminacijska politika koja trenutno odgovara stanju kakvo je bilo u Njemačkoj tridesetih godina. Na nama je pitanje hoćemo li mi prema Njemačkoj 40-tih godina, ili ćemo shvatiti što se događa u Hrvatskoj. Jer ovo što se događa, ovo nije medicinsko pitanje. Kada bi ovo bilo medicinsko pitanja tada vi ne biste imali cenzuru nego raspravu, tada vi ne biste imali suzbijanje informacija nego biste imali plasiranje informacija. Toga nema, dakle, ovo nije medicinsko pitanje nego je ovo jedan politički projekt porobljavanja kompletnog stanovništva u kojem Hrvatska, vidim, ima jednu vrlo zavidnu ulogu. Mislim da su globalisti jako zadovoljni stanjem u Hrvatskoj , vidim da su naši dali gas, da tu kočnica više nema, ide s skroz punim đonom i to je zaista zastrašujuće.