- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Od sezonskog gripa se u Srbiji umirali u proseku 0, 02%. A od ovoga čak 1%. Ovo je prema tome 50 puta jača bolest, minimum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nikada kažeš nisu prisiljavali? Nikada vakcinacija kažeš nije bila "obavezujuća"(u kritičnim momentima)? Ma jesi li siguran?
Mire, ti misliš da cijepljenje ima veze s žigom zvijeri?
Ali uvijek sam vjerovala i vjerujem da posljednja vremena neće biti prevara za one koji Boga ljube.
Zar će ti tko moći iz iščupati vjeru iz duše ? Neće! I tko će nas rastaviti od ljubavi Kristove? Cjepivo?
Ne, ne vjerujem.
Da ne duzim, onu temu "mlatilaca prazne slame" su zakljucali mojom zaslugom ocigledno, jer sam trazio da reaguju (zbog jedne osobe koja je vredjala [kasnije su vredjali svi a to je ruzno]). Mozda ce biti zatvoren i podforum..
Zig je duhovne prirode, i vezan je za pripadnost (on se daje robovima). Primice ga svako ko bude podrzavao novi rezim koji ce se uspostaviti (svetski poredak). Svako ko ga bude branio i zagovarao ( kao sto sada neki cine), ko bude podrzavao represiju nad onima koji su neposlusni, primice zig!
Rekao sam, nikada situacija nije bila ovakva kao danas. Sve drzave sveta su se ujedinile oko iste stvari. Nije vladala prisila i cenzura kao danas, nisu ljudima uskracivana njihova osnovna ljudska prava, na kretanje druzenje itd... Na globalnom planu ne!
Blizu si, veoma blizu.
Ali nije to.
A onda su adventistički akoliti i postigli svoj cilj.
Mire, ne da je bilomzatcaranja, nego ni gleba nisu mogli dobiti nevakcinisani. Znaš li to?
E a zamisli sada da Kon kaže "nema hleba" za nevakcinisane. Ja mislim da bi ga razapeli. A onda...kažem ja...današnje generacije su pekmez...Sta je onda?
Kako god bude bice, mozda je i bolje, jer ovo nije mesto za ratovanje, nego mesto gde bi ljudi trebali da pronadju nadu i utehu.. Razumem i moderatora sta je pisao, covek je doziveo tragediju, i umesto da pronadje na ovom mestu utehu, sta je procitao?
A ja prosto ne mogu da cutim kada neko vredja na nacionalnoj osnovi i zato sam prijavio. Kakvi su to Hriscani koji vredjaju druge nacije? Neki su sebi dali previse oduska, znas i sam na koga mislim, necu da imenujem..
To sam ja postavio isecak iz novina i sad mi to ponavljas?
NE! Ne mozes to porediti sa ovim sto se danas desava jer ovo je na globalnom planu dok je ono bio lokalizovan slucaj!
Jedini slucaj u istoriji planete zemlje je kada su se svi narodi udruzili oko jedne te iste agende, kada su imali isti cilj, uspostavljanje svetske dominacije u prkos Bogu, i to je bilo kada su gradili vavilonsku kulu! Tada je Bog reagovao i pomesao im jezike.. To se i danas isto desava..
Onaj koji to ne vidi (koji ne vidi da se istorija ponavlja i da je to u pripremi) on je slep! Ja ne mogu drugacije to nazvati nego slepilom! Ljudi su danas kao hipnotisani, narod cuti, crkve cute, vladari se prave ludi a neki su i placeni da cute.. Vrlo su retki ljudi koji ustaju protiv toga, odnosno ima ih u narodu, ali ih cenzurisu!
Posto im internet sada predstavlja najvecu pretnju, rade simulacije hakerskih napda, simuliraju iskljucenje interneta.. To je ono cime se trenutno bave, umesto da se bave Covid-om, sto je samo pokazatelj dokle to ide..
Vrlo je moguce (osim ako im nesto ne poremeti planove) da odseku citave oblasti i skinu ih sa interneta.. To su vec uradili u nemackoj, iskljucili su citavu jednu oblast..
Znaci, jedino sto sada mogu, je da izmisle nekakve hakerske napade, da pritisnu dugme i da iskljuce internet!
Mire, proći će i ovo pa ćeš se smejati šta si pričao. Mislim, svi koji ovo sada gkorifikuju, će se smejati sebi samima kada ovo prođe.
Ti si od onih koji ce govoriti - "gdje je obećanje dolaska Njegova? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja."
A ja prosto ne mogu da cutim kada neko vredja na nacionalnoj osnovi i zato sam prijavio. Kakvi su to Hriscani koji vredjaju druge nacije? Neki su sebi dali previse oduska, znas i sam na koga mislim, necu da imenujem..
Znaci, jedino sto sada mogu, je da izmisle nekakve hakerske napade, da pritisnu dugme i da iskljuce internet!