Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Od sezonskog gripa se u Srbiji umirali u proseku 0, 02%. A od ovoga čak 1%. Ovo je prema tome 50 puta jača bolest, minimum.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nikada kažeš nisu prisiljavali? Nikada vakcinacija kažeš nije bila "obavezujuća"(u kritičnim momentima)? Ma jesi li siguran?

Rekao sam, nikada situacija nije bila ovakva kao danas. Sve drzave sveta su se ujedinile oko iste stvari. Nije vladala prisila i cenzura kao danas, nisu ljudima uskracivana njihova osnovna ljudska prava, na kretanje druzenje itd... Na globalnom planu ne!

Da ne duzim, onu temu "mlatilaca prazne slame" su zakljucali mojom zaslugom ocigledno, jer sam trazio da reaguju (zbog osobe koja je vredjala). Mozda ce biti zatvoren i podforum..

Pozdravljam vas sve u slucaju da se vise ne sretnemo, ali imate i druge forume.. Javite se u pp..

Mire, ti misliš da cijepljenje ima veze s žigom zvijeri? :rolleyes:

Naravno, ali sama vakcina nije zig zveri, niti ce biti! Nece to biti nista materijalno na ljudima, iako ce ljudi misliti da je to cip i sl., to ce biti varka.

Zig je duhovne prirode, i vezan je za pripadnost (on se daje robovima). Primice ga svako ko bude podrzavao novi rezim koji ce se uspostaviti (svetski poredak). Svako ko ga bude branio i zagovarao ( kao sto sada neki cine), ko bude podrzavao represiju nad onima koji su neposlusni, primice zig!

Veliki broj ljudi na svetu ce videti da se ispunjavaju prorocanatva iz biblije, i zato ce djavo pokusati da prevari te ljude, da oni pomisle da ce izbegavanjem nekakvog cipa biti spaseni! To ce biti varka, jer zig nije materijalan, kao sto ni pecat Bozji nije materijalan. Znaci, djavo ce uvdojenjem cipa pokusati da zaustavi duhovni napredak ljudi koji imaju potencijal da se spasu, a bez duhovnog napretka, odnosno bez posvecenja i promenjenog zivota oni ne mogu biti spaseni!

Zato se uvodi cip (nesto materijalno) da ljudi pomisle kako ce samim izbegavanjem cipovanja a bez promene karaktera biti spaseni!

To ce biti poslednja prevara!

Ali uvijek sam vjerovala i vjerujem da posljednja vremena neće biti prevara za one koji Boga ljube.

Ne bi trebalo, ali ce djavo pokusati da prevari iskrene ljude. I Isus je rekao da ce "djavo pokusati da prevari i izabrane".. Tako da se to sigurno ocekuje..

Zar će ti tko moći iz iščupati vjeru iz duše ? Neće! I tko će nas rastaviti od ljubavi Kristove? Cjepivo?
Ne, ne vjerujem.

Kazem nece, jer nista materijalno ne moze da utice na dusu.. Ali prevara moze..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Da ne duzim, onu temu "mlatilaca prazne slame" su zakljucali mojom zaslugom ocigledno, jer sam trazio da reaguju (zbog jedne osobe koja je vredjala [kasnije su vredjali svi a to je ruzno]). Mozda ce biti zatvoren i podforum..

A onda su adventistički akoliti i postigli svoj cilj.

Dakle, ako ne trpimo njihove ispade, ako ne mantramo šta oni žele, onda hajde da zatvaramo forum.

Zig je duhovne prirode, i vezan je za pripadnost (on se daje robovima). Primice ga svako ko bude podrzavao novi rezim koji ce se uspostaviti (svetski poredak). Svako ko ga bude branio i zagovarao ( kao sto sada neki cine), ko bude podrzavao represiju nad onima koji su neposlusni, primice zig!

Blizu si, veoma blizu.

Ali nije to.

Rekao sam, nikada situacija nije bila ovakva kao danas. Sve drzave sveta su se ujedinile oko iste stvari. Nije vladala prisila i cenzura kao danas, nisu ljudima uskracivana njihova osnovna ljudska prava, na kretanje druzenje itd... Na globalnom planu ne!

Naravno, ali ako u jednačinu ubaciš činjenicu dominacije Američke kulture, a ona je duboko germanska, anglosaksonska (dakle poosdnuta Ragnarokom), onda ovo što se danas događa ne čudi.

SAD su naime mnogo opasnije po svet od recimo Rima, ili Starog Egipta, jer niti jedan od njih, svih tih imperija iz prošlosti, nije imala medije, elektronske medije, korporacije, na raspolaganju.

SAD imaju.

Da li se radi o prosečnim amerikancima, koji jadnici i nisu svesni da su i dalje duboko paganski (posednuće Armagedonom i želja da se isti izazove)?

Ne.

Ne radi se tu o pojedincima, o običnom narodu. Nego o obraovanoj eliti, onima koji će sve učiniti za postizanje moći i održavanje iste.

Dve ideologije zlog, kapitalizam u svom protestantskom obliku i marksizam u svom kulturalnom obliku su se spojile.

A obe su plod severnjačke kulture, obe.

Na vlasti su na novac alave grupe psihopata zaraženih mesijanskim kompleksom, spremnih na sve samo da postignu svoj cilj.

A cilj je kontrola i svođenje čoveka na životinju, na broj.

To doista liči na sotonsko porobljavanje, i sotona ima s tim veze u toj meri da hrani ego tih pojedinaca i da stoji iza ovih ideologija.

Ali to još nije ostvarivanje Biblijskih proročanstava.

Još ne.

I to će se videti onog trenutka kada započne haos u SAD.

A započeće. Jer društvo je tamo sada podeljenije nego ikada, a ludaci koji su do toga i doveli ne mogu da se zaustave, jer cilj im je "Raj na zemlji".

Da li je na delu sotonska prevara?

Da.

Jer sotoni ne trebaju živi, nego mrtvi. Ne trebaju mu čipovi, ne treba mu ovo ili ono. Sve što palom serafu treba je čovek koji se oslanja na čoveka, a ne na Boga.

Mogu li ovi idioti koji misle da su bogovi da upravljaju elementima? Mogu li?

NE.

A žele da upravljaju s 8 milijardi ljudi.

Mogu samo da pokušaju, korištenjem tehnologije, a onda je dovoljna samo jedna solarna oluja, da im i satelite, i kompjutere i sve što imaju oduva u ništavilo.

Kako će onda kontrolisati ljude? Kako će onda nasmejani đavolji advokati da programiraju mase?

Čime?

I onda će, ako do pokušaja te kontrole i dođe, ako i dođe do još jednog lažnog "armagedona", a isus ne dođe, ljudi odbaciti Boga u svom razočarenju.

Sotona upravo to i želi.

Želi da kada jednog dana doista i dođe do kraja vremena, Bogu u lice kaže: "Evo ti tvojih slika, nema ni jednog koji ti uopšte više i veruje. Pobedio sam. Rekao sam ti!"

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Blizu si, veoma blizu.

Ali nije to.

Sta je onda?

A onda su adventistički akoliti i postigli svoj cilj.

Kako god bude bice, mozda je i bolje, jer ovo nije mesto za ratovanje, nego mesto gde bi ljudi trebali da pronadju nadu i utehu.. Razumem i moderatora sta je pisao, covek je doziveo tragediju, i umesto da pronadje na ovom mestu utehu, sta je procitao?

A ja prosto ne mogu da cutim kada neko vredja na nacionalnoj osnovi i zato sam prijavio. Kakvi su to Hriscani koji vredjaju druge nacije? Neki su sebi dali previse oduska, znas i sam na koga mislim, necu da imenujem..

Mire, ne da je bilomzatcaranja, nego ni gleba nisu mogli dobiti nevakcinisani. Znaš li to?

To sam ja postavio isecak iz novina i sad mi to ponavljas?

NE! Ne mozes to porediti sa ovim sto se danas desava jer ovo je na globalnom planu dok je ono bio lokalizovan slucaj!

Jedini slucaj u istoriji planete zemlje je kada su se svi narodi udruzili oko jedne te iste agende, kada su imali isti cilj, uspostavljanje svetske dominacije u prkos Bogu, i to je bilo kada su gradili vavilonsku kulu! Tada je Bog reagovao i pomesao im jezike.. To se i danas isto desava..

Onaj koji to ne vidi (koji ne vidi da se istorija ponavlja i da je to u pripremi) on je slep! Ja ne mogu drugacije to nazvati nego slepilom! Ljudi su danas kao hipnotisani, narod cuti, crkve cute, vladari se prave ludi a neki su i placeni da cute.. Vrlo su retki ljudi koji ustaju protiv toga, odnosno ima ih u narodu, ali ih cenzurisu!

Posto im internet sada predstavlja najvecu pretnju, rade simulacije hakerskih napda, simuliraju iskljucenje interneta.. To je ono cime se trenutno bave, umesto da se bave Covid-om, sto je samo pokazatelj dokle to ide..

Vrlo je moguce (osim ako im nesto ne poremeti planove) da odseku citave oblasti i skinu ih sa interneta.. To su vec uradili u nemackoj, iskljucili su citavu jednu oblast..

Znaci, jedino sto sada mogu, je da izmisle nekakve hakerske napade, da pritisnu dugme i da iskljuce internet!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sta je onda?

Kako god bude bice, mozda je i bolje, jer ovo nije mesto za ratovanje, nego mesto gde bi ljudi trebali da pronadju nadu i utehu.. Razumem i moderatora sta je pisao, covek je doziveo tragediju, i umesto da pronadje na ovom mestu utehu, sta je procitao?

A ja prosto ne mogu da cutim kada neko vredja na nacionalnoj osnovi i zato sam prijavio. Kakvi su to Hriscani koji vredjaju druge nacije? Neki su sebi dali previse oduska, znas i sam na koga mislim, necu da imenujem..

To sam ja postavio isecak iz novina i sad mi to ponavljas?

NE! Ne mozes to porediti sa ovim sto se danas desava jer ovo je na globalnom planu dok je ono bio lokalizovan slucaj!

Jedini slucaj u istoriji planete zemlje je kada su se svi narodi udruzili oko jedne te iste agende, kada su imali isti cilj, uspostavljanje svetske dominacije u prkos Bogu, i to je bilo kada su gradili vavilonsku kulu! Tada je Bog reagovao i pomesao im jezike.. To se i danas isto desava..

Onaj koji to ne vidi (koji ne vidi da se istorija ponavlja i da je to u pripremi) on je slep! Ja ne mogu drugacije to nazvati nego slepilom! Ljudi su danas kao hipnotisani, narod cuti, crkve cute, vladari se prave ludi a neki su i placeni da cute.. Vrlo su retki ljudi koji ustaju protiv toga, odnosno ima ih u narodu, ali ih cenzurisu!

Posto im internet sada predstavlja najvecu pretnju, rade simulacije hakerskih napda, simuliraju iskljucenje interneta.. To je ono cime se trenutno bave, umesto da se bave Covid-om, sto je samo pokazatelj dokle to ide..

Vrlo je moguce (osim ako im nesto ne poremeti planove) da odseku citave oblasti i skinu ih sa interneta.. To su vec uradili u nemackoj, iskljucili su citavu jednu oblast..

Znaci, jedino sto sada mogu, je da izmisle nekakve hakerske napade, da pritisnu dugme i da iskljuce internet!
E a zamisli sada da Kon kaže "nema hleba" za nevakcinisane. Ja mislim da bi ga razapeli. A onda...kažem ja...današnje generacije su pekmez...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, proći će i ovo pa ćeš se smejati šta si pričao. Mislim, svi koji ovo sada glorifikuju, će se smejati sebi samima kada ovo prođe.

Problem je kada ovo ne možemo prebroditi a šta će biti kad dođu teža vremena?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, proći će i ovo pa ćeš se smejati šta si pričao. Mislim, svi koji ovo sada gkorifikuju, će se smejati sebi samima kada ovo prođe.

Samo cu reci - "ko se poslednji smeje, najsladje se smeje.."

Ja bih voleo da si ti u pravu, da jos ima vremena za pokajanje, i to dosta vremena, jer ne zelim da ljudi stradaju.. Mozda ce Bog i produziti vreme, mozda i nece! To zavisi od samih ljudi i njihovog odziva..

Ali jedno znam, nista od onoga sto sam pisao gore nije netacno, moze samo biti prolongirano vreme! To zavisi od Bozje volje!

I jos nesto za tebe, Hristos kaze:

"i ne osetise dok ne dodje potop i sve odnese. Takav ce biti i dolazak Sina Covecjeg" ---> kljucna rec je "ne osetise"!

Tako i ti i tebi slicni, u svemu ovome trazite racionalno objasnjenje, pokusavate naucno da objasnite situaciju. Poredite nase vreme sa drugim istorisjkim periodima, jer vam je pogled na bibliju zamagljen i cisto racionalisticki, dok duhovan covek sve posmatra verom, on vidi ispod povrsine te prepoznaje vremena..

Hristos kaze - "Izgled neba znate protumaciti, a znake vremena ne znate!"

Tako i ti, nisi u stanju da vidis!

Ti si od onih koji ce govoriti - "gdje je obećanje dolaska Njegova? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja."

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja u ovome vidim ono što treba da se vidi. A to su "znaci". Ali ne ništa više od toga. Ovo nije vezano za vreme neposredno pred dolazak, niti označava takvu etapu. Ovo je znak i ja sam ako se sećaš i pisao o tome. To je ispunjenje Matej 24,7..ustaće narod na narod i biće POMORA i gladi i zemlja će se tresti po svetu". Međutim, šta Isus kaže..kada videite sve ovo.."nije još kraj". Ti pomori, ti ustanci i bune nisu glavni znak. Jer još nema pojave 144000 a da ne pričam o 7 poslednjih zala. Ništa od ovoga nije još došlo. Ovo je prolazni teški trenutak za zemlju. Ali nije još kraj..što bi rekao Hristos.

To "da neće osetiti" to važi upravo za kraj vremena milosti...kada ljudi neće osetiti da je kraj milosti. Dvoje će kaže kositi jedan "će se uzeti"(biće pod milošću), a drugi će se ostaviti(bez milosti). To je to vreme. To vreme je vreme 7 poslednjih zala.

Zato ovo nije kraj Mire.

A videćeš da je to tako. Jer tako Hristos kaže..nije kraj.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ti si od onih koji ce govoriti - "gdje je obećanje dolaska Njegova? Jer otkako oci pomreše sve stoji tako od početka stvorenja."

O tome sam i pisao, upravo o tome.

Mora i mora lažnih objava, lažnih armagedona, lažnih proroka, i lažnih mesija.

I čovek će onda biti razočaran, te će se i opustiti, i Boga kao takvog prepoznati neće.

A kada voda bude došla do grla, sotonu če, jer će mu govoriti ono što želi da čuje, čovek prepoznati kao Boga.

I tada, tek tada, počinje KRAJ.

Nemoraš imenovati, doboro znam o kome se radi, i znam i njegovo ime. (sam se otkrio na jednom drugom mestu, no to nije bitno).

No, drugo jeste bitno.

Ono što vidimo ovde, ili na drugim mestima, to je ono što će se događati kada krene poslednji lažni armagedon (ovo što se sada događa) i kada dođe onaj pravi Dies Irae.

Siktaće na nas, a ne na sotonu.

A to samo govori da iza svega ovog stoji čovek.

Čitajmo malo pažljivije i ne opsedajmo se.

"Broj imena njezina je broj čovjekov"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag