- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ne znam da li je neko namontirao ovaj crtani, vredi proveriti, ali ako nije...
Evo ja ću. Crtać je krivotvorina. Nije nastao 1930-te. Namontirano je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam da li je neko namontirao ovaj crtani, vredi proveriti, ali ako nije...
Evo jedan lep prilog o vakcinaciji protiv tifusa i kolere u Srbiji 1916 u Solunu i predivnog Ludviga Hiršfelda(Poljaka, jevrejskog poreka, docenta iz Ciriha), lekara koji je došao da pomogne napaćenoj srpskoj vojsci uz koju je trepeo i dobro i zlo tokom rata i za koju se žrtvovao. Izumeo je etovalntnu vakcinu zahvaljući kojoj je spasao Srbe sigurne epidemije malarije da su nisu vakcinisali. Zahvaljući tome spaseni su katastrfe. Prvi koji se vakcinisao je bio slavni vojvoda Živojin Mišić: "Vojvoda mu je obećao da će se, ako uspe, prvi vakcinisati. Tako je i bilo. Vojvoda Mišić se vakcinisao prvi, za njim članovi štaba i viši oficiri, potom preko 110.000 boraca.". E to je pravi patriotizam i junaštvo("jer je veći junak koji pobedi srce svoje", kaže Pismo..a trebalo je i tada pobediti srce i predrasude koje su postojale prema vakcini). Evo člnaka:
Spasao vojsku i narod od tifusa
Doktor Ludvik Hiršfeld, gotovo zaboravljeni bakteriolog koji nam je bezgranično pomogao u Velikom ratu. Tvorac petovalentne vakcine 1915. u Valjevu. Odbio da se kao strani lekar evakuiše i sa našim vojnicima prešao Albanijuwww.novosti.rs
Necu ni da gledam, kopiraj ovde. Ja ne menjam teme bez razloga.. Ne postoji zagrevanje u africi nijedan podatak kao dokaz za to nemas!Za Afriku, pričitaj tamo. Objasnio sam. Nije ti tačan podatak da nema zagrevanja
To je nebitno, rekao sam da ne znam da li je montirano, samo sam postavio!Evo ja ću. Crtać je krivotvorina. Nije nastao 1930-te. Namontirano je.
To je nebitno, rekao sam da ne znam da li je montirano, samo sam postavio!
E vidiš, ima i tekako veze. Znaš li da je postojao otpor kada je prva vakcina napravljena krajem XVIIIveka. Znaš li koji je izgovor bio? Isti kao i sada...bilo je a što sada na ovaj način u odnosu do tada. Pre toga je bila priznata inakulacija pa kada je prva vakcina proizvedena bilo je otpora.Kakve veze ove stare vakcine imaju sa novim? Nikakve! Ove nove nisu ni testirane, nego nas koriste kao pokusne kunice za ispitivanje, i na kraju se pokazuje da uopste ne deluju!
Ma, vama ne vredi ni pisati, vi ste hipnotisani. Idete u istom smeru, volju svoju ste predali zmiji..
Sad znaš. Jeste.Necu ni da gledam, kopiraj ovde. Ja ne menjam teme bez razloga.. Ne postoji zagrevanje u africi nijedan podatak kao dokaz za to nemas!
To je nebitno, rekao sam da ne znam da li je montirano, samo sam postavio!
Evo Mire, ovde ćemo.
Odmah da kažem da tekst koji si postavio ne govori o globalnom zagrevanju već o lokalnim zagrevanjima...kao što sam i rekao. U samom tekstu koji si postavio uopše se ne govri o glabalnom zagrevanju već o uticaju betona na lokalnu mikroklimu. Znači ne globalno već lokalno. Tekst kao što rekoh ne govori o globalnom zagrevanju.
Što se Afrike tiče temperatura je povećana za 1 stepen u odnosu na kraj XIX veka. Tendencije su da će do 2050 biti veće za 3-4 stepena što će uništiti stanovništvo jer će dovesti do katastrofalnih suša. I sada već se vide posledice klimatskih promena u Africi...sve majnje vode, veće suše itd....naučne studije postoje i za to.
Pa hajde ovde.
E vidiš, ima i tekako veze. Znaš li da je postojao otpor kada je prva vakcina napravljena krajem XVIIIveka. Znaš li koji je izgovor bio? Isti kao i sada...bilo je a što sada na ovaj način u odnosu do tada. Pre toga je bila priznata inakulacija pa kada je prva vakcina proizvedena bilo je otpora.
Ja cu da je unistim evo sad namerno!Ovde neću o globalnom zagrevanju. Otvorio sam temu, neću Zaokretu da uništavam temu.