Navedi gde je sinofarm izjavio da ima izolovan virus? Ne Vucicevi mediji, BBC i slicno, nego sinofarm?
Ne mozes napraviti klasicnu vakcinu bez toga!
Ja sam gore dokazao da se njihove naredbe u vezi vakcinacije (tj. primanja GMO vakcina) protive naredbama Bozjim!
Genetski inzinjering i "mesanje vrsta" u bibliji je strogo zabranjeno! Postoji zapovest o tome!
Kako ne razumes da u timu moras imati bar jednog virusologa inace sve gubi smisao!
Ako je Srbija ozbiljna zemlja, ona nece prihvatiti pricu da se "eto pojavio neki virus u svetu"! Ona sama mora da utvrdi o kojoj se bolesti radi, da izoluje virus, utvrdi poreklo, istrazi stvari detaljno, a ne da dopusti da joj neko spolja diriguje!
Epidemiolog je obican doktor koji poznaje nacine suzbijanja epidemije (to poznaje i doktor opste prakse), dok je virusolog u obavezi da istrazi tip virusa, farmaceut pravi lek ako on moze da se napravi!
Svi ljudi su potrebni da bi tim bio kompletan!
A sta ti imas?
Ti imas "
miki maus druzinu"!
99, 9% zarazenih Covidom su ga prelezali u kucnim uslovima! To trebas da znas! A ne da uzimas broj od 100% hospitalizovanih i onda od toga oduzimas umrle da bi zakljucio da su 99% preminulih nevakcinisani! To je namestanje brojki namerno, samo da bi zvucalo strasnije, i to je bezobrazno!
Hoces da kazes da broj od
0,001% ne postoji?
Cuj, hvali se on poznavanjem matematike. . Pa imas li ti uopste digitron kod kuce, znas li ti da ga koristis???
Ponavljas jedno isto bez ikakve osnove, sve same gluposti!
Prvo ne mozemo govoriti o "pandemiji" jer ona ne postoji sa tako niskom smrtnoscu, i zato tu nikakve mere "nisu potrebne", jer smrtnost je manja od obicne gripe!
Dalje, mi ne zivimo u teokratiji, stoga te mere se ne odnose na nas, niti se mogu odnositi u savremeno doba!
Jevreji nisu imali na raspolaganju sredstva koja mi danas imamo (maske rukavice i sl. ), niti su poznavali nacin prenosenja bolesti, pa su zato morali u karantin!
Pa tebi bi svaki doktor danas kad mu neko premine trebalo da ide u kucnu izolaciju na dve nedelje, ili kad neko dobije budj na kuci, morao bi da bude zatvoren u izolaciji van grada dok se ne ocisti!
Jesi li ti svestan sta pricas ovde?
Izvini molim te, ali zasto taj isti medij nije preneo podatak da su od 100% zarazenih u svetu, 99% kod svoje kuce bez ikakvih problema prelezali bolest?
Zasto uzimaju ukupan broj hospitalizovanih i onda od toga oduzimaju broj umrlih? Pa normalno da ce onda biti 99% umrlih, jer koji tamo dospeju ne izlaze odatle! Ti ljudi su u kriticnom stanju iz brojnih razloga!
Boze mili, kakve ti podatke navodis!
Ponovicu, ovaj put "matematicki tacno" i navesti citat iz novina, posto ti nisi imao pozitivnu iz matematike izgleda pa ne znas da racunas (P.S. bolje nabavi digitron) --->
"The risk of both contracting and dying from Covid using an IFR of 0.57 (the worst case) was a mere 0.002% based on pessimistic assumptions."
Prevod:
"Rizik od obolijevanja i umiranja od Covida koristeći IFR od 0,57 (najgori slučaj) iznosio je tek 0,002% na temelju pesimističnih pretpostavki."
Link: https: // www. bmj. com/content/371/bmj.m4425/rr-31