Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slažem se da ovde samo o Covid treba pisati. No, neki stalno smišljaju teme koje nisu u skladu sa naslovom...valda će mi na odgovarajućoj temi odgovoriti...jedmaeati put izbegava.
Eno ti gore činjenice ..još jedna lažna vest a vi ko muve hvatate se kao lepkom za lažne vesti i još se nazivate hrišćanima. Lažete, obmanjujete ljude izmišljenim rečima.
To nikako nije hrišćanin.
Nikako. Jedna laž, druga laž..pa hajde i da čovek pomisli da je slučajno..da ste slučajnio u zabludi..a ono treća, pa četvrta pa peta..i tako samo vrtite ploču...namerno širitie laži i dezinformacije..kršeći komotno 9-tu zapovest. I pokazujete nezrelost...šta onda pričati sa takvim ljudima koji vide očito da je laž a i dalje je veruju.
1. Bill Gates je notorni bešćutnik, koji sve čini da ljudima zatruje i uništi svijest, nakon čega bi svi postali strojevi - kompjuteri.
Ovo "gore" se nije odnosilo ili na tebe .Koje gore? O čemu ti? Navedi točno što sam ja slagao. Prestani laprdanjem "kondiciju" prividno održavati.
Znam. Kršćanin je onaj koji mantra da su đavlina i Isus jednaki "bogovi", kao što ti mantraš.
Ne laprdaj. Nego točno pokaži što sam to ja lažno iznio o Billu Gatesu, i njegovim 'drugovima'. Evo, pomoćiću ti, dolje je moja tvrdnja:
Pokaži, dokaži, da je moja gornja tvrdnja laž.
Jao, baš ste... Pusti ga, njegovo je pravo ne odgovoriti. Zar vi muškarci ne poznajete riječ popustljivost?
Ja ne mislim da je to slabost, već naprotiv...
Pokaži, dokaži, da je moja gornja tvrdnja laž.
Sestro, ovo nisu muški tvrdoglavi razgovori, nego se radi o klasičnoj sektaškoj, subotarskoj, nasrtljivosti... te ne očekuj da će ga Jovan pustiti.
A za Gejtsa sam ti mnogo pre pojasnio da je citat(njegovo tumačenje) izvađen iz konteksta
A ja sam tebi za Gatesa desetine puta rekao da je "bolesni bešćutnik", koji je sebi (i vjerojatno još 'nekome') obećao da će ljude "pretvoriti u strojeve" - kompjutere. I ja nisam beskrupulozni klevetnik, ja za ovo imam dokaz, dakle, ti si kao sljedbenik "bolesnog bešćutnika"
A činjenice stoje ovako:
1. Bill Gates je notorni bešćutnik, koji sve čini da ljudima zatruje i uništi svijest, nakon čega bi svi postali strojevi - kompjuteri.
To se zove "paranoja". Postaješ nesposoban da uočiš i detektuješ pravi problem ako se plašiš jednog filantropa. Tvoja volja