- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.282
Probao sam da ponovim slanje sifre ali mi nikako ne salju sifru ponovo.Brzo sam odgovori ali sam sada tek primetio sadržaj poruke. Ne znam koje to karaktere koristiš a "da ih oni ne podržavaju". To je malo čudno a Google ih prihvata... U tom slučaju, možda da napraviš novu prijavu. Ipak ovakvu poruku nikada nisam imao. Obično je pisalo da mi je "pogrešna mejl adresa ili lozinka" a pre toga su isti podaci bili za Full verziju OK...
Pa jedino sto koristim su mala slova brojevi i jedna tacka. Jedino ako su toliki idioti da ne dozvoljavaju tacku kao karakter ali je to toliko ne profesionalno da nemam reci.
EDIT:
Auuu rodjaci... Pa glu*lju registraciju u zivotu nizasta nisam video. Znaci strasno, potrebno minimum 6 mesedeci obuke pre pocetka instalacije. Uspeo sam da se registrujem posle 5-og napravljenog eMail-a kod raznih provajdera i 15 puta resetovanog passworda. Mora da se koristi i racunar i telefon, eMail ne sme da sadrzi znakove a sifra mora da sadrzi znakove kao !$%*, na telefonu mora da bude aktivan mobilni internet a ne wifi za verifikaciju, znaci samo iz inata sam ovo izgurao do kraja. Sad sama navigacija i nije losa ali registracija...
Poslednja izmena: