Instalacija CoPilot GPS & Truck sa Play Store
@alphablue597, možeš da skineš regularnu aplikaciju sa Play Store, registruješ pomoću mejl adrese koju si koristio i odgovarajuće lozinke. Sada sam probao na drugom telefonu. Pošto sam izgleda zaboravio da sam promenio lozinku, tapnuo sam na "Zaboravljena lozinka ?" (već mi je na ekranu bila upisana mejl adresa) i dobio sam poruku sa novom lozinkom. Upisao sam tu novu i preuzeo mapu (izabrao eksternu SD karticu pošto je imam u telefonu), glas Jovane i izvršio podešavanje. Jedino mi nije jasno zašto mi se pri pokretanju aplikacije pojavljuje CoPilotTruck a ikonica je automobil. I u podešavanjima se vidi da je aplikacija Truck. Inače, skinuta verzija nosi oznaku 9.6.4.144.
U prilogu je nekoliko skrinšotova sa instalacije sa Play Store.
EDIT 1
Napomena : sa jednom licencom se može registrovati samo jedna verzija, ili CoPilot GPS ili CoPilot Truck. Inače, sa drugom mejl adresom sam registrovao CoPilotTruck koju sam takođe skinuo sa Play Store. Verzija je 9.6.5.130. Jedina primetna razlika : aplikacija GPS se pojavljuje sa svetlim ekranima, Truck sa tamnim...Ikonice pri pokretanju su iste, kamion !? Na telefonu su ikonice različite, automobil i kamion. Takođe, pošto su mape na SD eksternoj kartici, u folderu Android su 2 različita foldera :
com.alk.copilot.mapviewer
com.alk.copilot.truck.gps
Koliko vidim, sadržaj ova dva foldera je identičan, po 3 ista foldera sa istim brojem stavki (fajlova).
EDIT 2
Pogledao sam obe verzije navigacije CoPilot. Da se drugi ne bi mučili i možda nepotrebno pravili drugu večitu licencu za registraciju 2 verzije, evo slike koja najbolje pokazuje razlike. Proverio sam, u modu za automobil je identično rutiranje, i prva ruta i alternativne, i u jednoj i u drugoj verziji. Verzija "Truck" nema bicikl i pešaka...