Citati Elen G. White

Sta ste zakljucili nakon citanja ove teme? EGW je bila:

• Bozji prorok.

Votes: 4 30,8%
  • Lazni prorok (plagijator).

Votes: 7 53,8%
  • Ne smatram je prorokom ali nemam lose misljenje o njoj.

Votes: 1 7,7%
  • Bila je to bolesna zena koja umislja.

• Bila je dobra osoba.

Votes: 2 15,4%
  • Bila je zla osoba.

• Total voters
    13
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tvoja nauka sa golovima je gora od svake njihove (lažne) nauke.
Pa ti si već osudio sve adventiste u raspravi sa mnom, jesi rekao "ako i ima više iskrenih adventista".
I nauka o golovima je totalni promašaj.

Nisam ja osudio nikoga, vec sagledavam realno stanje u crkvi otkriveno i u recima Isusa Hrista u Laodikejskoj poruci, i mnogim tekstovima Duha prorostva koja pise i gore stvari o stanju u crkvi.

Dakle, to nisu moja misljenja, vec sagledavanje na osnovu pomenutog.

Ja znam da ima iskrenih Adventista i medju propovednicima, ali za tvoju informaciju neki od njih su iskljuceni iz crkve, jer su javno ukazivali na stanje u crkvi.
Ti ljudi nemaju veze sa mojim delom, tako da ne mozes da mi nista pripises.

Ti ne znas nista o Bozjim otkrivenjima i kako on otkriva duhovne realnosti, i ne znas da Bog moze ukazati na duhovne realnosti i kroz znakove, ili svakodnevne zivotne situacije, od kojih je i fudbalska utakmica.

Isus je nekada to cinio u slikama sejaca na njivi, putem procesa u prirodi, odnose sa ljudima, razlicitim zivotnim situacijama, kroz zivotinje koje govore.. itd..

Ti si se toliko uzvisio, da bi i Bogu odredjivao kako ce delovati i otkrivati svoju volju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Slazem se da su ovo bile Tripovi ispadi u prekomernom postavljanju smajlija.

Eto, sad smo spoznali jos jednu Tripovu osobinu, a to je licemerje, da druge osudjuje za nesto, a sam to cini.

A šta ima neka mera za smajlije? Jao šta ću sada ovi smajliji su kao golovi okrugli.

Slazem se da su ovo bile Tripovi ispadi u prekomernom postavljanju smajlija.

Eto, sad smo spoznali jos jednu Tripovu osobinu, a to je licemerje, da druge osudjuje za nesto, a sam to cini.

To moraš da daš sebi radi golova. A objasni nam kako se rugao Ilija?

1. Carevima 18,27 A kad bi u podne, stade im se rugati Ilija govoreći: vičite većma; jer je on bog! valja da se nešto zamislio, ili je u poslu, ili na putu, ili može biti spava, da se probudi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A šta ima neka mera za smajlije? Jao šta ću sada ovi smajliji su kao golovi okrugli.

Lopta je okrugla, a golovi (vratnice) su četvrtasti. :)

To moraš da daš sebi radi golova. A objasni nam kako se rugao Ilija?

1. Carevima 18,27 A kad bi u podne, stade im se rugati Ilija govoreći: vičite većma; jer je on bog! valja da se nešto zamislio, ili je u poslu, ili na putu, ili može biti spava, da se probudi.

I gdje ti tu piše da se Ilija valjao "k'o svinja u blatu"?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I gdje ti tu piše da se Ilija valjao "k'o svinja u blatu"?

Pa i ne piše, ali im je "svevideća" rekla da tako piše. Zar ne znaš da su svi oni "Ilije" (mada ima i takvih slučajeva koji za sebe pomisle da su Mojsije, Abraham, ili čak sam Bog)... pa kada se jedan od njih valja po blatu, peni, bulazni i podsmeva se, po EGWističkoj logici (logici???!!!) se tako automatski i ponašao prorok Eliyahu.*

*da to je onaj prorok čiji blagdan Crkva istoka slavi 02.08 po Gregorijanskom kalendaru, i koji je opet po "logici" EGWista "pozajmio" kolica Isusu kada se "preseljavao" iz svetinje u svetinju nad svetinjama... :cool:

Natrag