Zna li neko, ko je od ove trojice Taramana?Ako je kod Boga sve dobro otkud onda svinja nečista i da li je tebi nečista?
Sve trojicu sam prepoznao a kako i nebi kad je tu ispaša pored.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zna li neko, ko je od ove trojice Taramana?Ako je kod Boga sve dobro otkud onda svinja nečista i da li je tebi nečista?
Sve trojicu sam prepoznao a kako i nebi kad je tu ispaša pored.
Zna li neko, ko je od ove trojice Taramana?
Inače Maričelo šta ćeš dati za otkup svoje duše kad satana ne vrenuje izležavanje subotom niti vrednuje desetak?
Nemoj ni pokušati reći Isusovu žrtvu jer Pavle reče da ste IZGUBILI HRISTA dakle šta ćeš dati da namiriš dug?
Inače Maričelo šta ćeš dati za otkup svoje duše kad satana ne vrenuje izležavanje subotom niti vrednuje desetak?
Nemoj ni pokušati reći Isusovu žrtvu jer Pavle reče da ste IZGUBILI HRISTA dakle šta ćeš dati da namiriš dug?
Hristova žrtva opravdava od prošlih greha, i ona vodi ka moralnom životu.
Izgubili su Hrista oni koji tvrde da i nakon opravdanja od prošlih greha - čovek nastavlja da čini te iste grehe.
To je suština Taramaninog učenja.
Štoće dati , jedno od ova tri praseta , pošto ih ne jedu može za otkp
Pa upravo ono što se jelo je bilo za otkup, nigdje niko nije nečistu hranu prinosio na žrtvu.
Žrtva je jedno a hrana je drugo.
Bog je svu hranu dobrom stvorio a potom izvršio podelu da bi čovek video posledicu greha.
ČISTA HRANA je predstavljala ČISTOĆU a to je suprotno nečistoći tj.grehu.
Tako se i kvasac trebao ukloniti iz stanova što je predstavljalo greh.
A sve to oko čistog i nečistog je pokazatelj ČISTE ŽRTVE koja je ISUS.
Ako vidiš Isusa kao ČISTO koji uzima sav greh-svu nečistoću onda razuman čovek neće reći da je ponovo nečista hrana i nečist čovek jer time negira očišćenje i greha i hrane jer hrana nije nečista po sebi već beše pokazatelj greha kao nečistoće.
Prevariše vas masoni držeći vas pod zakonom jer nema boljeg načina da vas odvoje od Hrista i uvuku pod kletvu zakonsku a vi nesretnicise tome radujete i ponosno trčite po furumima i ulicama nudeći ropstvo kao slobodu ne videći da ste nesretni bez Isusa i bez darova Duha.
Meni vas je iskreno žao ali nemam moć da vam otvorim razum niti ga dam jer piše da nije vera sviju i osoba bira po uhu kojim putem želi ići i niste silom pod ropstvom već vašom voljom zato će plata stići po vašem izboru.
Meni je radost što postoje osobe poput Rachema i zbog takvih sam još uvek na forumu.