ČISTA i NEČISTA HRANA (3.Mojs.11) - Da li i dalje važi za Hrišćane?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ne, nego po Duhu Svetome koji prebiva u meni.

Slava Bogu..

I taj duh ti svedoči da su masoni Božje sluge sve sa vešticom a da Bog sedi na Orionu i dajedatume kad će šta biti....potom te tajduh uči da su Turci repati a njihovi konji krilati i da smrti nije bilo 150 godina a da su Turci vladali samo 150 god. taj baš nezna istoriju. Taj duh kaže da nezna jeli Jovan slagao ili Miler niti zna ko je Bog.
Ako ti izbaci neki novi korigovani datum ti nam ga prosledi.

Duh u tebi kaže nečista jela Isus reče ništa ne pogani čoveka što u usta ulazi očigledno različiti duhovi i Jala reče SVE JE ČISTO tako da tvoj duh njihove negira.
Sam si rekao da si nasledioJeleninog duha i ja ti verujem jer to potvrđeješ i verovanjem a tog duha Isus isteruje.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Takođe želim i tebi, šta bih drugo mogao..
Ne možeš želeti da Bog meni daje dvojinom razum a tebi uskrati i ono osnovno zato neka i ti po milosti dobiješ razum kako bi imao čime se služiti kroz razgovor jer nije lepo tuđe nuditi kao svoje to je krađa.Znam da ti je Jelena uzor ali je ne moraš slediti i u krađi tuđih reči zato ti treba razum jel sad razumeš šta kažem?

Nisi odgovorio jel tebi svinjetina nečista hrana?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovo je jos jedna lazna optuzba o koju se ogradzujem, jer ja nista ne pisem drugo osim ucenje reci Bozje, i iskljucivo diskutujem svojim recima, i ne koristim ni citate Ellen White, ni ono sto je ona pisala.

Dakle, pricas prazne price, i koristis svaku priliku da iznosis neistine, i da nekoga diskreditujes.

Ti Taramana nemas ni razum ni Hrista, i iznosis lazno svedocanstvo da je to tako - i ako nije, jer tvoje reci i ponasanje i odnos prema drugima to ne pokazuju.
O ucenju da ne govorim, jer je celokupno van konteksta, kontradiktorno, i potpuno pogresno i izvrnuto.

Cini sto ti je volja.
Meni je savest savrseno mirna u Bogu, i sve sto savetujes druge trebas da primenis na sebi.
Ja ti preporucujem da to sto pre ucinis dok ima vremena.

Sto se tice tvog pitanja - slobodno jedi sto god ti je volja, a nas biblijske Hriscane ostavi da se ponasamo po bibliji i savesti koju nam je dao sam Bog Duhom Svetim.

Pozdrav!

Natrag