Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Bog je jasno i glasno rekao Noju:jedite sve sto se mice po zemlji!A samo jevreima je zabranio neke zivotinje ali ne sve!ali sam gospod je jeo meso ,nahranio je 5000 ljudi ribom!?sam Bog je priznao zrtvu kaina (Jagnje) no nikako zrtvu avelje!?i Bog je uvek govorio da se zrtva zivotinje pojede posle zrtvoprinosenja i da bude bez mane.Avram je sam zaklao Jagnje kad je Gospod sisao k njemu u goste i sam gospod je jeo to jagnje!!!!1 Mojsijeva 18g.Zasto onda ljudi masovno umiru po bolnicama od slogova i mozdanih udara izazvanim zacepljenjem krvnih sudovima stetnim zivotinjskim masnocama od svinjskog mesa.
Zar je Bog neprijatelj koji bi ga navodio da jede ono sto je nezdravo i sto izaziva bolest i preranu smrt.
U bibliji Bog na dva mesta deli zivotinjsko meso na cisto i necisto.
Nigde u bibliji ne pise da je Bog ocistio ono sto je odvojio kao necisto, vec apostol Pavle na jednom mestu govori protiv ekstremnih struja koje su postojale u Judeizmu onoga vremena, koje su zabranjivale i onu vrstu namirnica koje je Bog stvorio za ljudsku ishranu, dakle cistu vrstu namirnica.
Zato apostol govori da je svaka takva hrana dobra.
On tu nigde ne spominje svinjetinu niti bilo koju necistu vrstu namirnica.
Niko od apostola nikada nije jeo svinjetinu, to je proizvoljno tumacenje biblije.
I nemoj vise da lazes ljude Laodikeja.
Pozdrav od Gere.