Nema veze sto su voce i povrce sada zarazeni, kada bi se recimo i kamenje jelo mi bi i njega zarazili i komercijalizovali, nego je poenta gospodine
@Nostrouomo, koja je hrana izvorno dobra za coveka, ako hocemo da pratimo izvornu ideju autora postavljene teme.
Ako u Svetim Knjigama stoji da su zivotinje stvorene da bi ih covek posmatrao, proucavao i uzivao u njihovom prisustvu, onda je to tako. Ako stoji da je samo semenje namenjeno za covekovu upotrebu, onda je to tako.
Osnovni zakon mesa je "Ne jedi me da te ne pojedem", "Ko od maca zivi od maca i umire".
Kad se jede meso, koje najcesce i nije bas sasvim ispeceno, delovi Duse coveka, za koju necete verovati je materijalna(fina materija) se pocinju mesati sa delovima zivotinjske duse.
Neko ko jede "Svinje", postaje i sam svinja, a neretko i njegov fizicki oblik poprima izgled Svinje. Ko jede majmune postaje majmun, ko jede pse postaje i sam pas. Ko jede Lava, postaje Lav.Kombinovanjem izvesnih Priona koji se nalaze u mozgovima, dolazi do stvaranja izvesnih neizlecivi bolesti.
Znaci ti element koji se nazivaju [hl]Prioni[/hl], su mahom skoncentrisani u mozgu i kada ispecete majmuna ili svinju Prioni prezive. Preciznim merenjem je utvrdjeno da prioni prezive temperaturu od 1000 stepeni, znaci ne 100 nego 1000C stepeni. Ovo se lako nalazi na guglu ko ne veruje. Znaci unosenjem ovih priona u telo coveka koji je pravljen da bude besmrtan menjaju se osnovne genetske postavke i slazete se da budete Smrtan. I ne samo to, nego i bolestan, vi i vasi naslednici, informacija pocinje genetski da se nasledjuje, nema leka za sada.
Ako bi resenje i bilo nadjeno, bilo bi skriveno jer bi se postavio problem prenaseljenosti planete, a istrazivanje svemira polako gmizi. Mora da se snalazite na licnom nivou bez pokusaja da spasete masu jer je to u ovom trenutku nemoguce.
Jedini naci da ne postanete nesto drugo nego ono kako vas je Stvoritelj nacinio je da jedete iskljucivo semenlje. E sad posto je sve zarazeno, to je druga stvar.
Ko nije razumeo ovo sto sam rekao, neka saceka kad jednog dana napravim Film o ovome, do tada jedite semenje, biljke, pijte cajeve, koristite livadske Medove, pa se vidimo.