ČISTA i NEČISTA HRANA (3.Mojs.11) - Da li i dalje važi za Hrišćane?

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Da vidimo koji naučni istraživač stoji iza tog članka...

Na dnu naslovne stranice piše:

PIK Vrbovec - Mesna industrija d.d.
Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec

http://www.volim-meso.hr/

Impressum

Izdavač:

PIK Vrbovec – Mesna industrija d.d.
Zagrebačka 148, 10 340 Vrbovec
tel: 01 2794 777
faks: 01 2794 704
pik@pik-vrbovec.hr
Podaci o tvrtki

http://www.volim-meso.hr/impressum/

Podaci o tvrtki

Tvrtka: PIK VRBOVEC – MESNA INDUSTRIJA, dioničko društvo za proizvodnju i promet mesa i mesnih prerađevina
Skraćeni naziv: PIK VRBOVEC – MESNA INDUSTRIJA, d.d.
Sjedište i adresa: Vrbovec, Zagrebačka 148
Osnovna djelatnost: proizvodnja i promet mesa i mesnih prerađevina

http://www.volim-meso.hr/podaci-o-tvrtki/

Da li ste ih pitali šta misle o podeli na čistu i nečistu hranu u Bibliji?

Evo njihovog mail-a:

pik@pik-vrbovec.hr

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Bog govori ljudima ali oni ne slušaju.

Prevod: Daničić
Exo 15:26 I reče: Ako dobro uzaslušaš glas Gospoda Boga svog, i učiniš što je pravo u očima Njegovim, i ako prigneš uho k zapovestima Njegovim i sačuvaš sve uredbe Njegove, nijednu bolest koju sam pustio na Misir neću pustiti na tebe; jer sam ja Gospod, lekar tvoj.

Prevod: Kršćanska sadašnost
Exo 15:26 Zatim reče: "Budeš li zdušno slušao glas Jahve, Boga svoga, vršeći što je pravo u njegovim očima; budeš li pružao svoje uho njegovim zapovijedima i držao njegove zakone, nikakvih bolesti koje sam pustio na Egipćane na vas neću puštati. Jer ja sam Jahve koji dajem zdravlje."

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Nezdrava hrana se preporučuje i odobrava!

Božja upozorenja i naučna istraživanja se odbacuju!

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Verne ljude proglašavaju da su od Sotone!

A neverne pastire ljudi prihvataju i hvale i klanjaju im se.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Isa 5:20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko.
Isa 5:21 Teško onima koji misle da su mudri, i sami su sebi razumni.
Isa 5:22 Teško onima koji su jaki piti vino i junaci u mešanju silovitog pića.
Isa 5:23 Koji pravdaju bezbožnika za poklon, a pravednima uzimaju pravdu.
Isa 5:24 Zato kao što oganj proždire strnjiku i slama nestaje u plamenu, tako će koren njihov biti kao trulež i cvet njihov otići će kao prah, jer odbaciše zakon Gospoda nad vojskama i prezreše reč Sveca Izrailjevog.
Isa 5:25 Zato se raspali gnev Gospodnji na narod Njegov, i mahnuv rukom svojom na nj udari ga da se gore zadrmaše i mrtva telesa njegova biše kao blato po ulicama. Kod svega toga gnev se Njegov ne odvrati, nego je ruka Njegova još podignuta.
Isa 5:26 I podignuće zastavu narodima dalekim, i zazviždaće im s kraja zemlje; i gle, oni će doći odmah, brzo.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
SUD PUCIMA njima nije bitna BIblija nego šta kaže predanje i crkvene vođe.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Isa 5:20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko.
Isa 5:23 Koji pravdaju bezbožnika za poklon, a pravednima uzimaju pravdu.
Isa 5:24 Zato kao što oganj proždire strnjiku i slama nestaje u plamenu, tako će koren njihov biti kao trulež i cvet njihov otići će kao prah, jer odbaciše zakon Gospoda nad vojskama i prezreše reč Sveca Izrailjevog.
Isa 5:25 Zato se raspali gnev Gospodnji na narod Njegov, i mahnuv rukom svojom na nj udari ga da se gore zadrmaše i mrtva telesa njegova biše kao blato po ulicama. Kod svega toga gnev se Njegov ne odvrati, nego je ruka Njegova još podignuta.
Isa 5:26 I podignuće zastavu narodima dalekim, i zazviždaće im s kraja zemlje; i gle, oni će doći odmah, brzo.

Sam sebi postavljaš pitanja , a iz Biblije tise nude odgovori samo štosi sljep :
5:20 Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko.

Ovi citati vama još nisu objašnjivi , i zato grešite

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Poštovana antonijadz,

Vi nastavljate istim putem kao i Taramana. Hulite na istinu na svim temama.

Vi nazivate ono što je Božja istina da je od đavola i ono što je neistina da je od Boga.

Vi znate da je upravo to Isus nazvao hulom na Svetoga Duha!

Mat 12:31 Zato vam kažem: svaki greh i hula oprostiće se ljudima; a na Duha Svetog hula neće se oprostiti ljudima.
Mat 12:32 I ako ko reče reč na Sina čovečijeg, oprostiće mu se; a koji reče reč na Duha Svetog, neće mu se oprostiti ni na ovom svetu ni na onom.

Taj greh kao što sada znate neće se oprostiti...

"... a koji reče reč na Duha Svetog, neće mu se oprostiti ni na ovom svetu ni na onom."

Natrag