- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja ne razumem da se bezobrazni ljudi poput tebe nazivaju ''duhovni'' i to dok lazu i u najmanjim sitnicama, kao sto to vidimo i sada ovde pri pokusaju da izvrnes tudje reci..
Ti bi sada o meni diskutirao? Ne možeš braniti Jelenine i adventističke nebuloze, pa bi promijenio temu. Otvori novu temu o meni, pa piši što te volja i koliko te volja. Ovdje, ako možeš, brani nebuloze kako je kupus dobar za jačanje vjere. Ako ne možeš, onda šuti, ne sramoti se.
Nista vi ne znate, a niti vam je Biblija ''sveto pismo'', imate vi drugu ''ljudsku rec'' kojoj verujete, da sada ne budem i ja bezobrazan(jer katolici su dobri vernici iskreni, ali ti nisi), ne prilici mi da spominjem i spustam se na tvoj nivo..
S tvog nivoa se ne može spuštati.
Napadas Laodikeju sto ima EGW, a vi imate ''zna se koga'', ovo je vise nego licemerno.
Ne napadam ja Laodikeju. Ja prokazujem, ti reci da napadam, nebuloze i bogohulnosti koje je vjerovala i naučavala Ellen White.
Tebi Rec Bozja nista ne znaci i zato se i ponasas tako. Izvrnuces je na 1000 mesta samo ako je potrebno da bi opravdao ''svoj glas'' iz Rima. Hvala Bogu sto pravi Hriscsani imaju jedan jedini glas Bozji ''Bibliju''.
Zašto onda vi adventisti ne čitate Bibliju? Zašto onda vama adventistima pored Biblije treba "duh proroštva" - spisi Ellen White? Ako tvrdite da "Biblija tumači samu sebe", zašto Jelenine spise smatrate "jedinim nepogrešivim tumačem biblijskih principa"? Zapavo, zašto ste licemjeri?
Znam ja sta ces ti sada reci (ali nije tema), ipak ti nikada neces doci k sebi, jer ti je omilela ''ljudska rec'' vise nego ''Bozja''.
Ti ne znaš ni što sam pišeš, a kamoli da znaš što ću ja reći.
Kao sto rece Bog: ''zatvorio je usi njihove da ne cuju i oci njihove da nevide, da do njih ne dopre..'' , zasto je to uradio? Zato sto i kada bi ''culi'' ne bi mu sluzili iskreno od srca jer im je omilela ljudska rec vise nego Bozja, zato ih je zatvorio u ne znanje , jer Bog se ne namece nikome. Fariseji cuse ali ''zatiskivahu usi svoje da necuju''. Zato Bog radije odluci ''da zatvori usi njihove jer ne zele cuti'', jer kada bi culi sluzili bi mu na silu, a sluziti pod prisilom je nesto najgore. I tebi je zatvorio iz milosti, jer si neiskren, i ti ga ne zelis. Bog se zato otkriva ''prostima''(jedino su oni iskreni). Odbacio si ga radi drugog glasa ''ljudskog'' i to je tvoj izbor.
Nije moj nego tvoj izbor. Vi adventisti odbacište Riječ Božju i njegovu Crkvu, radi "glasa žene". Da ironija bude veća ne nađe se ni "farmer", nego "farmerica", da vas povede i zavede. Da je bar farmer, mogli bi se mjeriti s Russel-ovim Jehovcima i Smith-ovim Mormonima, a ovako ostadoste u kategoriji Šejkersa Ann Lee i Kršćanskih scijentologa gospođe Eddy.