Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Trebao bi povremeno da se staviš u ulogu vjernika, bolje bi ih razumio.U starom zavetu bar nema mucenja ljudi nakon sto umru. Ja ne menjam uloge
Kakve veze to ima, pa isusove reci su da onaj koji ga ne bude pratio ce biti bacen u vecni oganj, i da ako te tvoja ruka sablaznjava bolje da je odseces jer bolje da budes bez ruke u ovom zivotu nego da provedes vecnost u ognju . Da ne pricam ono kad kaze da ako volis svoju majku vise od njega nisi vredan njega i ostalo.
Ja samo citiram njegove reci ( ili bar tako pise u bibliji )
Ja nisam trazio nikome da se razapinje za mene, ako verujes u boga onda moras da verujes i u to da ti je on podario razum, meni moj razum ne dozvoljava da verujem u bajke iz biblije, ako hoce da me kazni zbog toga , slobodno moze, ali to samo dokazuje da je on daleko od boga ljubavi, on je bog ucene, ili ga pratis ili "jao tebi".
Pa vidim da ti engleska aristokratija vise odgovara?Jura je razumeo sta sam hteo reci.Kada ce te shvatitti da ceo svet placa poreze engleskoj kraljici a ne svojoj drzavi?pitaj jurku on zna odlicno.Dali si znao da amerika nikad nije bila nezavisna drzava?amerika je i dan danas kolonija,razmisli malo ko komanduje nato?seti se bobica na jugu (ko ih nam je posölao?toni bler zar ne?seti se cercelja!treba da ti bude sve jasno.Jos kada bi imao jedan jedini dokaz za to sto iskuca sada mozda bi i zvucao kao delimicno racionalna osoba.