Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, medicina je potvrdila SVE što je u tom zakonu formulisano, i ja sam ti stih dao da "MAST ODUZIMA SRCE" što je medicinski potvrđeno.
Laodikeja, ja sam lepo odgovorio da se taj stih odnosi na "prekomerno konzumiranje hrane"!
Na osnovu cega si ti zakljucio da on tu govori o "necistom mesu", sta je mast ciste zivotinje dozvoljena???
Jel ti vidis da nisi u pravu, prostom analizom zakljucis da on tamo nije govorio protiv "necistog" mesa vec je govorio o "umerenoj upotrebi mesa"!
Nisi odgovorio na pitanje.
Zašto tražiš biblijski dokaz, a za ono što čine tradicionalne crkve - ne možeš naći ni jedan dokaz u bibliji.
Sve sam nasao u bibliji, i sve sam vam i dokazao biblijom sto se tice verovanja moje crkve..
A sto se vas tice, mislim da je posteno ako su sve vase nauke u Bibliji, da onda to i dokazete citatima.
Zar to nije licemerje sa tvoje strane.
To bi značilo "da ti u stvari jedno pravdaš što tebi odgovara da to i dalje činiš i živiš u slastima ovog života i grehu, a drugo odbacuješ što nisi spreman da ispuniš"
Laodikeja, ti da si prorok, znao bi da u meni nema licemerja.
Ja meso skoro i ne jedem. Nedavno sam poceo jednom nedeljno, pre toga nisam ni toliko, a alkohol ne pijem.
O kakvom onda pravdavanju slasti i grehu govoris?
Zar ti mislis da je meni svinja slatka i da vam se zato suprotstavljam?
Nikako!
Pa ja to i ne jedem!
Moli se Bogu pa neka ti on otkrije.
Meni je otkrio.
Molim se ja. A Bog se koristi poboznim ljudima, pa bi trebalo kroz tebe da mi ukaze..
Evo šta kaže reč Božja:
"Jer će Gospod suditi ognjem i mačem svojim svakom telu, i mnogo će biti pobijenih od Gospoda.
Koji se osveštavaju i koji se očišćavaju u vrtovima jedan za drugim javno, koji jedu meso svinjsko i stvari gadne, i miševe, svi će izginuti, veli Gospod" ( Isaija 66. 16 - 17 ).
Svinjeće meso je nešto najodvratnije, što smrdi kao grob mrtvaca.
Tu ne kaze "nezdravo".
Kaze da je "gadno", kao sto kaze i za greh "ne cini to gadno je". Gadno moze biti i duhovni aspekt..