VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.113
Rezanj slanine "sapunjare" dnevno, leci katar zeluca i druge bolesti povezane sa crevima, kako je onda stetna?
Ovo znam pouzdano da leci!
Uvek ima drugih mogućnosti, otrovom koji ruši zdravlje se ne leči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Rezanj slanine "sapunjare" dnevno, leci katar zeluca i druge bolesti povezane sa crevima, kako je onda stetna?
Uvek ima drugih mogućnosti, otrovom koji ruši zdravlje se ne leči.
Dobro, al svaki lek je ujedno i otrov, onda ne bi smeo popiti ni lek za prehladu.
Sta ako me bas slanina izleci, eno Tripo kaze tamo da to nije greh, ako time spasavamo zivot..
Mire, pravis se nevest.
Samo jednim klikom na internetu, ili pronalaskom nekih medicinskih analiza - mozes doci do zakljucka o stetnosti svinjskog mesa, i bolesti savremenog coveka koje ona donosi.
Tvoj slucaj nikako ne dokazuje da mozemo jesti sve sto je biblijom zabranjeno, jer savremena medicina upravo dokazuje ono sto je u bibliji zapisano u tom pogledu.
Prorok Osija napominje; ''MAST ODUZIMA SRCE''
a savremena medicina i realnost pokazuju, da upravo zakrcenje krvnih sudova svinjskom mascu dovodi do srcanih oboljenja, slogova, mozdanih udara, infarkta, itd..
Cuvaj se, ne mora sve biti u bibliji da bi znali da je stetno.
Bog je u bibliji iskljucivo objavio stetnost mesa, jer je znao da u ljudima postoji iskljuciva slabost da jedu mesa ubijenih zivotinja.
U bibliji se radi o jedenju, medicina otkriva i dokazuje ove navode.
Dakle, radi se o zdravstvenim principima.
Zasto?
Jel Bog rekao Adamu i Evi: "u drvo poznanja ne dirajte i ne jedite s njega da ne umrete"?
Jeste!
Ovo se odnosi na "uzivanje u jelu"!
A ne na vrstu jela!
I konzumiranje biljnih masti u preteranim kolicinama dovodi do istog, a o tome ne pisete nista!
Sta je sa "trans mastima"?
Pa zasto je onda dao "zdravstveni zakon"?
I zasto se to zove "zdravstveni zakon"?
Niste mi uopste dokazali da se to "naziva zdravstveni zakon"!?
Prihvatio bi ovo sto pricas kad bi mi biblijom dokazao da se tako naziva..
Medicina dokazuje i stetnost biljaka, a sto smo imali slucaj da vidimo. Ali stetnih biljaka nema u Bibliji...
Mogao je da zabrani stetne biljke kao sto je u raju zabranio da diraju drvo poznanja!
On to nije ucinio, zato ja sumnjam da je ovde uopste u pitanju ocuvanje zdravlja..
Otrovna biljka ubija u roku od 15min odraslog coveka, i tebi je mesna hrana "otrovnija"!
Necu vise da se bavim tvojim postovima. Razgovaracu sa dobrim ljudima kao sto je Laodikeja, Jovan, Marko i ostali...
Opet si ponizavao sagovornika gore.