- Učlanjen(a)
- 22.10.2016
- Poruka
- 122
Ma to je bio sarkazam, naravno da se podrazumjeva da lovci sami po sebi nisu ništa drugačiji od ostalih samo zato što su lovci, čak dapače, zdraviji su od mnogih jer se puno kreću prirodom, fizički su aktivni - izrađuju hranilišta i sl., itd ... prvenstveno brinu o divljači a odstreljuju samo bolesnu i prekobrojnu divljač te štetočine ako se namnože (pravi i pošteni lovci, ne mislim na krivolovce i lovokradice).Kokoska jede svasta, pa je jestiva, i prenosnik je bolesti
Sem toga, ja sam trazio "medicinske dokaze", a ne tvoje misljenje. Hvala..
Uf molim te..
Samo da se zna moj sef je lovac, dobar covek, nije "nadrazen"
Meso divljači je svugdje cijenjeno i vrlo traženo jer je svima poznato (osim Laodikeji) da je ukusno i neuporedivo zdravije od "domaćih" životinja, pogotovo sa profesionalnih farmi zbog genetike ishrane, prirodnosti postojanja i dr., naravno, i to u suradnji sa veterinarskim nadzorom (obavezan veterinarski pregled mesa), al` hajde ti to objasni ovdje nekim zabludjelim bogomoljcima - nemoguća misija.
Vidiš da niti neke najosnovnije stvari nekima ne možeš objasniti, potpuno se slažem s tobom po pitanju kokoši, jedu baš sve što im dođe pod kljun, učestali kanibalizam je među kokošima, iskljucat će svaku strvinu ako im se ukaže prilika a ja sam se na svoje oči uvjerio da čak i stiropor upravo obožavaju ... al` džaba sve jer ovdje neki sebe prikazuju biblijski sveznajućim ...