Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Procitao sam odgovor, i dao sam svoj,
U otkrivenju u ovom tekstu postoji izraz "NEČISTE PTICE, i GADOVI" i anđeo upravo govori o ruševinama grada Vavilona koje se nalaze u Iraku, u kome se gnezde orlovi, sove, gušteri, zmije, škorpije, itd..
Naravno, govori se i u duhovnom smislu, ali se pominje staroyavetni Vavilon, i ne;iste ptice koje ga nastanjuju.
Mire, ne postoji pojam necistog ili nezdravog u promenjivom smislu u odnosu na starog prema novom zavetu.
Da je tako - onda bi Bog uz promenu necistog ili nezdravog u cisto ili zdravo - morao da ukine i pojam bolesti koje ove neciste ili nezdrave zivotinje donose.
A stvar je sasvim suprotna, da mi danas vidimo da ljudi oboljevaju od bolesti koje donosei jedenje upravo tih zivotinja koje je Bog odvojio kao neciste ili nezdrave.
Ako si posten - moras priznati da to nije puka slucajnost.
Dakle, u bibliji postoji SAMO necisto ili nezdravo potvrdjeno u novom zavetu, i to ne samo ucenjem - vec vidljivim iskustvima ljudi koji jedu necisto ili nezdravo i oboljevaju od bolesti koje donosi jedeenje ove hrane.
Meso jedne zivotinje koje je bilo nepodobno ili nezdravo za ljudsku ishranu u starom, to je i u novom zavetu, jer nezdrava namirnica ne moze postati zdrava za ljudsku ishranu sa protokom vremena.
Da je tako, onda bi mi mogli uyeti misomor, ili neku drugu vrstu otrova, i staviti ih sa strane da odstoje neko vreme, i potom ih pojesti ili popiti sa verom da ih je vreme ocistilo, i da se necemo otrovati.
Ovo dokayuje i savremena medicina, ili oni koji proucavaju mumije, ili leseve ljudi koji su ziveli tokom istorije, da su ti ljudi oboljevali i umirali od istih bolesti koje oboljeva i umire savremeni covek.
A sto se tice pojma "cisto i necisto", niste dokazali da jedenje necistog "donosi bolesti"!!!
To ne pise niti u bibliji, a niti ste to medicinom dokazali.
Spominjete neprestano "jednu zivotinju" i na osnovu toga tvrdite da su "i ostale zivotinje sa liste nezdrave"!?
Suludo!
Ili su sve nezdrave , pa je onda to stvarno - "lista nezdravih". Ili ako je samo "jedna zivotinja nezdrava" to onda nije lista nezdravih, vec se radi o necem drugom..
Dokazite vec jednom svoje tvrdnje medicinom, pa da zavrsimo s ovom temom!
Objasnite kako je to nezdrava:
- Patka
- Pitomi i divlji zec
- Jelen
- Srndac
- Caplja
- Fazan
- Gugutka
Naveo sam samo neke (a dacu celu listu kasnije).
Za svaku pomenutu, prilozite medicinski dokaz o "nezdravosti"?
Cekam...
Poslednja izmena: