Chelsea F.C. ~ The Blues

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Mozemo mi to!!! Hajde da pokazemo da smo ove sezone najjaci u Premijer ligi!!!
 
Član
Učlanjen(a)
21.01.2010
Poruka
174
Celsiju pomazu sudije da osvoji titulu. Protiv Boltona su bila 2 cista igranja rukom Terija i Drogbe u njihovom kaznenom prostoru a sudija je samo pustio da se igra nastavi i to nije jedini takav slucj za Celsi
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
evo da se nesvadjate

Suci guraju Chelsea prema naslovu
Bolton je u Londonu zakinut za dva očigledna kaznena udarca. Izgleda kao da se netko preplašio da bi skupocjen Abramovičev projekt mogao ostati bez trofeja.

To više nije slučajno: suci guraju Chelsea prema naslovu prvaka Engleske! Nakon što je protiv Ancelottijeve momčadi pokraden Manchester United na Old Traffordu, sada je "drsko opljačkan" i Bolton.

I dok Ferguson nije rekao niti riječ o nedosuđenom penalu na Parku, te Drogbinu pogotku iz očiglednog zaleđa, trener Owen Coyle pobjesnio je zbog čak dva nedosuđena kaznena udarca za Bolton. Igranje rukom Drogbe i Terryja u kaznenom prostoru dokazala je snimka. Prvi put pri 0:0, drugi put pri 1:0 za Chelsea.

– Bude li Chelsea i dalje imala takvu naklonost sudaca, siguran sam da će osvojiti naslov. Nama nije trebala sreća, samo smo trebali poštene suce da donesu ispravne odluke. Dva čista jedanaesterca nisu nam dosuđena nakon igranja rukom. Znam da je Drogba vrhunski nogometaš, ali mogao bi se baviti i odbojkom. Tada i John Terry igra rukom, a sudac kaže da je bilo rame. Ako je bilo rame, onda mu se rame protegnulo do gležnjeva – kazao je ogorčeni Coyle.

U posljednje je vrijeme klub sa Stamford Bridgea često bio u sudačkoj milosti, pa je tako velike prigovore na suđenje imala i Aston Villa nakon polufinalnog ogleda FA kupa s Chelseom igranog protekli vikend.

Sudački "poguranci" Drogbi i društvu počeli su nakon što ih je Inter izbacio iz Lige prvaka. Kao da se netko uplašio da bi skupocjeni Abramovičev projekt mogao ostati bez trofeja.



nogometni magazin
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Na tu temu ne bih da komentarisem jer kada je Celsiju bilo najteze a to je protiv Barse cutalo se...tako da ne zelim da slusam, kojekakve gluposti.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Titula bi trebala da bude u nasim rukama...ali nista nije sigurno.
 
Natrag
Top