Član
- Učlanjen(a)
- 12.09.2009
- Poruka
- 511
Hahahahahahahaha, hehehehehehe :clapping: :lol:
Oduševio sam se. Davno nisam ovako. Hvala za post
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hahahahahahahaha, hehehehehehe :clapping: :lol:
Oduševio sam se. Davno nisam ovako. Hvala za post
Pretpostavio sam da ce tako biti Ima tu dosta njegovo materijala a posto ti znas engleski, mozes gledati i neke druge, neprevedene klipove. Ovo je "vrhunac" ucenja ali ono sto sam primetio radeci sa ljudima, to je da njih takve stvari odusevljavaju, privlace ih, zabavljaju im lepo um ali retko ko stvarno razume ono o cemu on govori i retko ko stvarno biva dovoljno oslobodjen da se upusti u praktikovanje o kom on govori koje vodi konacne istine, do prosvetljenja. Na tom nivou cak i sam budizam prestaje da postoji kao takav vec se sve vraca praznini. Lepo je odusevljenje ali jos bolje je da to odusevljenje preraste u praksu.
Ma dodji na adu
Da vidis kako prija ledena voda i vruc vetar na suncu.Danas je bilo 30 stepeni,ali vredelo je
Kad zagnjurim pod ladnu vodu,osecam kako mi ledi kozu,kad ronim, kad plivam PREDIVAN je osecaj.
Ali za prvi dan plivanja samo nekih pola sata u vodi....sasvim dovoljno za prvi dan...
To je pravi osecaj,kakvo bre filozofiranje....udahni,izdahni...
kad udahnem vazduh ,pa zaronim u ledenu vodu ,to je pravi osecaj,nista bolje od toga...,mozda kad se suncas...onda mozes da filozofiras,ali
...probudi se...nemoj da izgoris...
heeej ,da nisam i ja budista?kad udahnem vazduh cepam nekih 35metara....,jel to dobro?,jesam li budista?