Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Tebi su važnija predavanja od onoga što nauka tvrdi
A ko drzi predavanja? Ja sam ucio psihologiju, i unutrasnju bezbednost. Ako tebi psiholog ne znaci nista, ti onda ne znas sta je nauka, i koje podrucje se bavi tim pitanjem.
na pamet ti ne pada da proveriš sam ovo što ti pričam.
Zasto bi ja citao LGBT POPULIZAM?
Jako je dvolicno da mene optuzujes za "populizam" a sam sledis taj pravac!
Ja ti nudim upravo mogućnost da me demantuješ, ali da istražiš ali ti nudiš 'predavanja'. Ok
Ovim pitanjem se bavi psihologija, a ne nekakvi clanci iz novina koje ces ti meni dati, koji su svi POPULISTICKOG karaktera. Tendenciozno su napisani da bi pogurali laznu pricu!
Naravno da cu slusati psihologe, a ne populisticke clanke..
Nisi mi odgovorio na pitanje, pa cu ponoviti.. Zasto Apostol Pavle negira da je homoseksualizam "urodjeno stanje"?
On kaze --->
"TAKO I LJUDI OSTAVIVŠI PUTNO UPOTREBLJAVANJE ŽENSKOGA RODA, RASPALIŠE SE ŽELJOM SVOJOM JEDAN NA DRUGOGA, i ljudi s ljudima činjahu sram"(Rimljanima 1:27)
Sta kaze Pavle? Jesu li se oni rodili takvi, ili su kasnije postali?
ONI SU POSTALI GEJEVI!
Znaci, biblijski stav je da se HOMOSEKSUALIZAM UCI!
Ja sam ovo slusao i na predavanjima, a ti meni prodajes LGBT POPULIZAM, i clanke iz novina!
Ja nisam ignorantan, ja dobro znam sta pisu ti clanci, ali znam i sta nauka tvrdi. Zato ne mozes meni prodavati tu pricu..
Bitnije od svega je sta biblija uci, koju ti kompletno ignorises! Jer tebi su vazniji tvoj ego racio i clanci iz novina, nego Bozja rec..
Ovo se vidi i u tvojoj diskusiji sa Slapom, pa je apsolutno smesno kad napises kako si 'pobedio', jer si dokazao da Slap laze da vrtic vodi pedofil. Ovo je apsolutno nebitno u prici i ne dotice se sustine, ali tebi je bitno, jer dize tvoj ego i zadovoljava tvoj osecaj pravde..
I tako nastavljas isterivanje pravde, a ne vidis koliko ti je osecaj za pravdu iskrivljen, jer uopste nije rec o namernom laganju, ali ti to ne vidis..
Znaci Jovane, svojim pisanjem ti ne zastupas Bozju volju i njegove stavove, vec zadovoljavas sopstvene osecaje, i isterujes pravdu.
Da sledis Boga, manje bi filozofirao, isticao sebe i svoje osecaje..
Cilj takve diskusije, i nije traganje za istinom, vec "isterivanje pravde" i dokazivanje kako neko laze. Ti sumnjas u sve i svakoga, i tezis ka tome da isisas sve u tanka crevca, kako bi dokazao skrivene namere iza necijih reci.. Zato ti je svako sumnjiv, pa i covek koje nosi brkove, teoreticar zavere, ovaj onaj..
Opusti se covece vise!
Poslednja izmena: