- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Zaista da se covek zapita verujemo li mi u istog Boga???
Tripin bog plaća dolarima, i to odmah ovdje na zemlji. Moj Bog takav nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zaista da se covek zapita verujemo li mi u istog Boga???
Oskrnavi ikonu i stavi ovde sliku kako si to uradio. Ako ti posle toga nista ne bude, dokazao si da je vas Bog pravi a nas lazan. Da vidimo da li smes!
Izvoli..
Upravo obrnuto. Isus svojima baš progonstva (zla) navješćuje, i to zbog pristajanja uz Njega. Vas Adventiste niti tko progoni niti će vas progoniti, jer ste sluge gospodarima ovoga svijeta. Eno Tripo se u svakom svom postu hvali kako ste za to i bogato nagrađeni od gospodara ovog svijeta. Materijalno, naravno.
Dobro ti znas sta ja govorim! Ne smes to da uradis jer se bojis kazne!Ne znam o cemu govoris.
Ja ne skrnavim nicije slike u izvornom znacenju te reci, jer Hriscanin se tako ne ponasa.
Ponavljam, Adventisti ne postuju nista od Pravoslavnih obicaja, pa ni ikone, i oni nemaju veze sa Pravoslavljem ni drugim crkvama i ne vezuju ih nikakve obaveze prema drugim verama.
Adventisti su biblijski Hriscani koji postuju i drze samo ono sto je zapisano u bibliji.
Oni jednostavno biblijskim argumentima dokazuju istinu.
Tvoje reci su slicne recima sotone koji je kusao Hrista "SKOCI DOLE DA VIDIMO DA LI SI SIN BOZJI I DA LI CE TE ANDJELI UZETI NA RUKAMA DA NE POGINES"
Stvarno ne treba da se ponavljas! Dokazao si gore samom sebi, da ipak postujes onog koji je na ikoni i da ne smes da je skrnavis, jer bi time spalio Bozji lik!Odgovor sam dao, i ne treba da se ponavljam.
Niko nije nikome ukrao bibliju, jer ni jedan covek ili crkva ne polazu racun na njeno vlasnistvo, a opet ona je svacija i svima dostupna.
Tačno tako. Zbog imena Njegovog, zbog Njega smo progonjeni. Najprogonjenija vera na planeti je Hrišćanstvo. Adventiste niko ne dira jer jesu sluge "gospoda ovoga sveta". Novcem, jer su korporacija kupuju sve, advokate, sve, a u svetu kojim vlada "sin pogibli, pali seraf, ljubavnik kurvi i kraljica" novcem možeš imati sve, meriti sve.