Борба за Библију

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pitaj urednistvo sektolomca zasto su mi javno uputili poruku da ne zele samnom da diskutuju, jer sam im uputio demante na njihove neistine koje pisu o Adventistima.

Štzo je najgore od svega Belgarion i Lara sa Sektolmca su bivši Adventisti. Pa ko će da udari jače od bivših sledbenika. Naravno, upravo na tom Sektolomcu Bog ipak brani svoju istinu i to žestoko. Na Sektolomcu su svi zamuknuli jer nemaju ni jedan valjan odgovor. Potučeni su dogmmatski u svakom pogledu urednici tog sajta. Zato se i nejavljaju i ne komentarišu. Pozz

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tako je.

Meni su licno u startu porukom na jednoj temi koju sam pokrenuo na forumu napisali - da samnom ne zele da diskutuju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Izvolite potucite ovde dogmatski.

Brate i jedan i drugi, ne znate sta pricate, najiskrenije vam to kazem..

Verujem da ne zele da diskutuju s Laodikejom, sa onima koji nisu spremni prihvatiti dokaze nema razgovora, to je gubljenje vremena..

Ja ipak pisem zbog drugih, a krajnje sam otvoren za dokaze..

A tu Laru i Belgariona pozovite ovde, rado cu da vidim vasu raspravu..

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Verujem da ne zele da diskutuju s Laodikejom, sa onima koji nisu spremni prihvatiti dokaze nema razgovora, to je gubljenje vremena....

Mire, nikakve dokaze oni meni nisu priložili, već sam se ja prijavio na forum sektolomac, izneo prvi set dokaza, na šta su oni odmah u startu odgovorili da ne žele sa mnom da diskutuju, jer su shvatili da sam Adventista, i da će ako diskutuju samnom - biti razotkriveni.

Takođe, obelodanio sam i laži koje su izneli na sajtu sektolomac, i na forumu - i privatno i mejlom, i niko mi do danas nije odgovorio.

Mire, lisica se uvek lukavo skriva iza svog rđavog dela, pa tako postoje i ljudi lisice koji se skrivaju iza svojih neistina, i nemaju odgovore na ono što čine, i zato se skrivaju i beže, svesni da su razotkriveni.

Još nešto.
Ne postoje dokazi protiv Adventizma.
Postoji pokušaj da se tako prikaže, ali onaj ko poznaje bibliju i njen kontekst - takve pokušaje lako razotkrije, i zato se takvi ignorišu, jer oni koji ih ignorišu - njima nije cilj da diskutuju ili da sagledaju činjenice, već da drugi slepo prihvate njihove poglede, bez da im iko protivreči.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, nikakve dokaze oni meni nisu priložili, već sam se ja prijavio na forum sektolomac, izneo prvi set dokaza, na šta su oni odmah u startu odgovorili da ne žele sa mnom da diskutuju, jer su shvatili da sam Adventista, i da će ako diskutuju samnom - biti razotkriveni.

Takođe, obelodanio sam i laži koje su izneli na sajtu sektolomac, i na forumu - i privatno i mejlom, i niko mi do danas nije odgovorio.

Mire, lisica se uvek lukavo skriva iza svog rđavog dela, pa tako postoje i ljudi lisice koji se skrivaju iza svojih neistina, i nemaju odgovore na ono što čine, i zato se skrivaju i beže, svesni da su razotkriveni.

Još nešto.
Ne postoje dokazi protiv Adventizma.
Postoji pokušaj da se tako prikaže, ali onaj ko poznaje bibliju i njen kontekst - takve pokušaje lako razotkrije, i zato se takvi ignorišu, jer oni koji ih ignorišu - njima nije cilj da diskutuju ili da sagledaju činjenice, već da drugi slepo prihvate njihove poglede, bez da im iko protivreči.

Da li je Nelsim bezao?
On ti je na sajtu sektolomac...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Štose tu ima dokazivat ? Zaveo vas ćarobnjak , i čarobnica

Smesno, al pravu si :)

Ne znam sto se ja trudim, nekad odustanem, pa se opet vratim, jel mi zao.. A ovde je uvek isto, nista se ne menja, ljudi ne slusaju Boga, ne citaju bibliju, vec "knjige koje je objasnjavaju", ne slusaju Isusa vec ljude .. onda takvi indoktrinirani dodju i misle da sve znaju, pa udaraju postove trostruko u krug, i nemogu se osloboditi ludosti i umisljenosti...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, onda spali svoju bibliju na lomači, jer tvojom izjavom - onda ispada da su i biblijski pisci čarobnjaci, jer sve što oni uče to ima Adventizam u celosti.

Neka ti Bog pomogne da to spoznaš..

Natrag