Ma ti VIDIŠ..da....znam to je tvoj pogled. Sve vidiš...POGREŠNO.
Evo još jednom, pa zamoli nekoga da ti pročita i samo
prepriča ono što piše.
Iv 17,5-6:
A sada ti, Oče, proslavi mene kod sebe onom slavom koju imadoh kod tebe prije negoli je svijeta bilo. Objavio sam ime tvoje ljudima koje si mi dao od svijeta.
Dj 4,10-12,
Neka bude znano svima vama i svemu narodu Izraelovu: po imenu Isusa Krista Nazarećanina, ....... On je onaj kamen koji vi graditelji odbaciste, ali koji postade kamen zaglavni. I nema ni u kome drugom spasenja. Nema uistinu pod nebom drugoga imena dana ljudima po kojemu se možemo spasiti.«
Dj 2,14 .. 21:
A Petar zajedno s jedanaestoricom ustade, podiže glas i prozbori: ...... I tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen.
Rim 10,12-14: Nema uistinu razlike između Židova i Grka jer jedan je Gospodin sviju, bogat prema svima koji ga prizivlju. Jer:
Tko god prizove ime Gospodnje, bit će spašen. Ali kako da prizovu onoga u koga ne povjerovaše?
----------------------------
Ništa ja tumačiti neću. Uzmi ova četiri citata, najistaknutijih apostola Isusa Krista, daj nekome tko ima bar osnovnu školu neka pročita i neka ti prepriča što to apostoli pišu. Stvari su tako jasne i jednostavne.