Član
- Učlanjen(a)
- 21.12.2012
- Poruka
- 4
Kao sto su ljudi vec i rekli, pitanje je povuceno previse strogim granicama.. Postoje itekako ljudi koji su srecni, ali pored toga su veoma imucni, kao i siromasi koji su nesrecni... Materijalno stanje pojedinca nikako nije jedan i jedini faktor koji utice na njegovu srecu, a svakako ne bi trebao, po mom misljenju, da bude prioritet... Sve se svodi na to sta uzmemo kao prioritet.. Verujem da postoje ljudi koji ce srecu naci u tome sto ce ispuniti dzakuzi cokoladom i okupati se u tome...
Po meni, ideala je neka prosecnost u kojoj ima mesta i za neki sitniji luksuz.. Tek toliko da covek moze uzeti sebi lep instrument ako to zazeli, kupiti knjigu, videti malo sveta... A opet, svi ti luksuzi se mogu obezbediti i na mnogo lakse i jeftinije nacine...
Imam prijatelja koji je proveo 2 meseca na moru sa 200 dinara i vratio se kuci sa 200 eura
Zivot punim plucima je nekima nemoguc bez para, dok drugi opet uspevaju da ga vode
Po meni, ideala je neka prosecnost u kojoj ima mesta i za neki sitniji luksuz.. Tek toliko da covek moze uzeti sebi lep instrument ako to zazeli, kupiti knjigu, videti malo sveta... A opet, svi ti luksuzi se mogu obezbediti i na mnogo lakse i jeftinije nacine...
Imam prijatelja koji je proveo 2 meseca na moru sa 200 dinara i vratio se kuci sa 200 eura
Zivot punim plucima je nekima nemoguc bez para, dok drugi opet uspevaju da ga vode