Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a ko je stvorio vrstu koja je legla jaja? ko je nju izlegao. i ko je stvorio recimo toprvo jaje koje je izleglo prvu vrstu?
recimo ovako stvari stoje. zamislimo poznatu sliku mona lize koju je sačinio leonardo da vinči. ona se odmetne sa svojim famoznim osmehom udari joj slava u glavu i kaže ma ja sam sama sebe stvorila.vi joj pokušate dokazati da je nju naslikao poznati majstor i da je ona od remek dela samo jedno jošremek delo,ali ona ostaje tvrd orah i odmetničkog duha. vi će te jopj doneti jošremek dela i ukazati na njih i ona će opet reći što ona ima s time. pokazaćete sa ekspertima da je isti potez psihologija poteza slikara ,volumen kosntrukcija ,itd neće ići.- na kraju će te pokazati potpis slikara na drugom remek delu,no ona će reći što sa time. kada budete rekli da u donjem uglu nje na slici postoji isti autentični potpis kao na drugim remek delima ona će reći ja to ne vidim i kvit. ostaće na svome.
tako je i čovek danas. on ne može videti masjtora tvorca i njegov potpis kao mona liza i ostaće tvrd u svom odmetničkom stavu da je sam sebe stvorio,posejan,ovako onako,praskom,SAVRŠENIM SLUČAJEM! itd,.
ovo nije naučni skup posle koga će mo se razići i svak uzeti Bibliju i početi razmišljati dalje o spašenju duše,ovo je naslovljen forum sa religija i to automatski povlači najkrupnije pitaanje spašenje duše kroz ovaj post i ovu temu,tako da je ovde sad pitanje uvek biti il ne biti,a ne naučno istraživanje. onda temi ovde nije mesto,a jeste jer je naslovljena sa Bog i čovek. vrlo dobar naslov.Ja pricam oino sta nauka dokazuje, ne ono sta zelim da bude tacno, kao sto vi radite. Prvi potpuno kopneni sisari su bili amnioti, oni su bili prvi koji su mogli da lezu jaja potpuno nezavisno od vode, a nastali su od primitivnijih vodozemaca.
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2012/351/e/4/quenta_silmarillion___pag__1_by_fergusthefiddler-d5oabxc.png