Bio u Paklu i Raju u dogovoru sa Bogom da bi ispričao kako je posle smrti

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Da je Bog imao namjeru da nas obavijesti o tome onda bi to napisao u Bibliji. Ali jeste nas obavijestio, da ne komuniciramo sa mrtvima jer su to demoni i da nema ništa nakon smrti.
 
Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
1.PETROVA 3,19
U njemu otiđe i propovijedati duhovima u tamnici


1. Petrova 4,6

Zato je i mrtvima naviješteno evanđelje

da osuđeni doduše po ljudsku, u tijelu, žive po Božju - u duhu.

================================================
G Isus je po nalogu Boga Jedinoga Oca Jahve

otišao u "skladište" duhova mrtvih ljudi,

ali samo onih PRED potopnih,

da im prenese Evanđelje,

te da se i oni mogu spasiti PO G Isusu.



1.PETROVA 3,19

U njemu otiđe i propovijedati duhovima u tamnici



1. Petrova 4,6

Zato je i mrtvima naviješteno evanđelje

da osuđeni doduše po ljudsku, u tijelu, žive po Božju - u duhu.

====================================


1. PETROVA 3,18

Doista, i Krist jednom za grijehe umrije, pravedan za nepravedne, da vas privede k Bogu - ubijen doduše u tijelu, ali oživljen u duhu.

1. PETROVA 3,19

U njemu otiđe i propovijedati duhovima u tamnici

1. PETROVA 3,20

koji bijahu nekoć nepokorni, kad ih ono Božja strpljivost iščekivaše, U VRIJEME NOINO, DOK SE GRADILA KORABLJA u kojoj nekolicina, to jest osam duša, bi spašena vodom.


 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Pazite ovo svi izvan RPC u Ukrajini su viđeni u paklu.

Божије опомене: Свештеник који је прешао у расколничку ПЦУ видео пакао
У парохији Могилево-Подолског рејона Виницке области 11 марта 2019 године, десио се следећи случај. Неколико мјесеци до тог дана, сва парохија је по одлуци парохијана прешла у лажну цркву "Православну цркву Украјине" (ПЦУ).

То је био први дан Великог поста, читао се Канон Светог Андреја Критског.
Прије читања Канона, свештеник је држао у рукама Јеванђеље. Када је пошао да направи земни поклон, замро је. Његово тијело је постало као дрвено. Олтарник се бацио да помогне свештенику, но помјерити, или поставити да лежи, никако није успјевало, као да се срастао (стопио) са подом.
Тијело није давало никаквих знакова живота, сви покушаји да осјети чула били су бескорини. То је слично било Зоином стајању, које се десило средином прошлог вијека, када се дјевојка дрзнула плесати са иконом Св Николаја и скаменила се.

После 15 минута свештеник је дошао себи с возгласом "Господе опрости!". Изашао је на амвон, и горко плакао. Почео је говорити, што се са њим десило. У тај час, кад се скаменило његово тијело, Господ је спустио његову душу у ад, и показао страшне муке свештеницима, који издају Православну вјеру.
Демони, видевши његову душу, веома су се радовали и смејали се са речима: "Ви сте наши, зато што сте издајници. Ви сте издали вјеру. Ви сте издали Бога-" Највећи страх и ужас су захватили душу свештеника, потом што је у аду видио сву своју парохију
. Почео се ватрено молити Господу, просећи праштање и кајућу се зато што је одступио од Канона Православне Цркве за собом повео и своју паству. И после такве ватрене молитве Господ је вратио душу свештеника у тијело, за покајања свих заблуделих.
Говорећи све то, баћушка је горко плакао и просио опрост у Господа и у људи, за то што је направио грешку, и одступио од канона Цркве.

Страшан удио очекује свештенике, који су отишли у аутокефалију. Он је видио како сва парохија иде у ад, и чак са крви се не сапира тај грех, грех одступања од истините вјере.

 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Slusajte, toga sto je u paklu, nemojte uznemiravati, ako mu je tamo mesto pa postujte njegov izbor. Neka mu je sa srecopm!!!!!
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Bio je u paklu demona koji mu u mozgu serviraju slike kao da je on u raju i paklu mučenja.
 
Natrag
Top