Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, ja verujem u SVE istine pisma koje poseduju Adventisti.
Ono o cemu sam ja govorio su odredjeni dogadjaji posletka koje ce Bog voditi tako da se oni odigraju po Bozjoj volji, a ni oni cak nisu u sukobu sa pismom.
Kao prvo ti adventistickoj teologiji nadodajes piramidologiju i numerologiju kao i "drugu sansu za nepokajane"! Zatim ucis da si ti Ilija navescen prorockim spisima EGW, potom da je moguce postati svetac na zemlji uz Bozju pomoc sto nije zvanican stav ASD. Ostalo ti je isto, uz napomenu da je Bog ASD odbacio i odabrao tebe kao proroka.
Sto se tice same biblije, ti porices biblijski redosled dogadjaja poslednjih dana, odnosno tvrdis da se to nista nece nista desiti kako je zapisano. A to znaci da si odbacio i bibliju i da ne verujes u Solu Scripturu (samo pismo) vec ucenju biblije dodajes 'svoje objave' koje su joj suprotne!
Takodje, nadodajes joj i svoje gatalice i racunice po velikoj piramidi koje ti je opet sam Bog otkrio a to nije u njoj ni zapisano!
Zato si ti i izjavio - "da Boga ne mozemo zakljucati u bibliju"!
Znaci, ti osim sto si pogresno predstavio ASD, ti indirektno i sam odbacujes "Sola Scripturu" a ovamo nas optuzujes da smo je mi odbacili!
Ovo je, em licemerno, em takvo pisanje osudjuje i tebe samoga!