Bio sam subotar – moje oslobođenje iz adventizma

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Globalna slika kaže kako vam vjernici napuštaju zajednicu 10-tak puta više od katolika. Zadovoljan?

Ne gledaš sliku na globalnom nivou. A i sve da si upravu HAC ne podržava licemjerstvo kao KC. Bar su ljudi iskreni nisu licemjerni kao vi da ostanu vjerni crkvi,a djela im pokazuju da su loši, kod nas se bar zna ako si tu da si ispravan (uglavnom) ako nisi onda nisi ni ispravan.

Tako je i sa protestantizmom, nema toga kod nas ako si vjernik onda drži zapov. ili budi ateista, a vi licemjeri, kažu da su vjernici a čine sve najgore.

Kako god da okreneš ispašćete gori u Božjim očima, ljudi koji imaju vjeru na usnama, tako da će Bog gledati blagonaklinije na one koji kažu da su ateisti.

Bar nisu licemjeri kao vi. A djela su vam gora od ateista.

Pokazalo istaraživanje.

Tako da vama ništa ne znači da ste 100% vjernici (ali samo po izjašnjavanju) i da niko ne napušta crkvu.

Djela su pokazala da vas većina istiniski niste to.

KC i podržava licemjerstvo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A i sve da si upravu HAC ne podržava licemjerstvo kao KC.

U HAC-u je vrh licemjerstva, to ti znaš na vlastitom primjeru. Nisi li lagao da vjeruješ u Trojstvo bojeći se da ti ne uskrate krštenje?

Djela su pokazala da vas većina istiniski niste to.

A evo što su vaša djela pokazala:

Adventističke bolnice ubile su više crnaca nego Ku Klux Klan u čitavoj svojoj povijesti. (Video: 26:00)

113517

Prijevod: Dokumentirana povijest o najmanje 15.000 pobačaja u adventističkim bolnicama. Uznemirujuće činjenice o pohlepi, obmani i ubojstvu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
U HAC-u je vrh licemjerstva, to ti znaš na vlastitom primjeru.
Znam ja da ti imaš potrebu da projektuješ djela KC na druge.

A evo što su vaša djela pokazala:

Adventističke bolnice ubile su više crnaca nego Ku Klux Klan u čitavoj svojoj povijesti. (Video: 26:00)

A što nisi dao link. U jak izvor rekao neki Andrju.
Prijevod: Dokumentirana povijest o najmanje 15.000 pobačaja u adventističkim bolnicama. Uznemirujuće činjenice o pohlepi, obmani i ubojstvu.

I ubijeni baš samo crnci. :beee:kakve veze ima KKK sa abortusima, ko poredi rasistička ubijanja sa abortusima.

:roll::beee::mig::beee::beee::roll:

Da je to fakt onda ne bi bilo ni 20 adventista.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Dok ti Slape ovde iznosiš argumente, EGWistički trol spopada teme koje veze sa ovim nemaju. Ujedno, iznosiš istinu nekome ko ISTINU NE BI PREPOZNAO NI DA PRED NJIM STOJI.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Uzgred. O kakvim to argumentima mogu govoriti oni koji prihvataju lažne proroke? O kakvim argumentima mogu govoriti oni koji su alergični na iste? Mada, to nije ni čudno, jer njima su reference lažovi, prevarnati tipa Rivere i ostalih "stručnjaka" "prosvetitetljstva".

Dobro jutro Darth, znam da me cekas kao ozebao sunca. Ne brini, tu sam.
Sta ti bi da u startu pogresis? Pa Rivera je tvoj brat, jezuita, kaljudjer, svestenik, biskup, doktor teologije.
Sve je to, kako Rivera tvrdio, zasluzio u tvojoj crkvi. Moze li biti da je to sve trulo, pogresno i lazno?
Ti dobro znas da je tako, pa onda
zbog cega si pokusao da i svoga brata katolika Alberta Riveru pripises nama?
Ljudi ovo je za neverovati!

Samo ti cuvaj svoga brata, niko ti ga ne otima, tvoj je sve do pakla!

Nego jos nista nisi odgovorio u vezi
tvojih kolega svetenuika, koji su pobegli iz tvije crkve.
Sta mislis o onome koga su Jehovini svedoci uspeli da preobrate? Katolicki svetenik napustio crkvu i postao JS.
To je cudo poslednjega veka!

Medjutim, to i nije najgore.
Sta ti kazes da je tvoj klolega, katolik, svestenik, pobegao od katolicizma i postao MUSLIMAN!
Da si ti zaista DUSEBRIZNIK, ti ne bi gubio vreme da iznosis lazi o Adventistima, nego bi pojurio sto prze mozes da spasavas one koji postaju Jehovini svedoci i muslimani. Zar tebe to nimalo ne uznemirava? Koje iznenadjenje ce se sutra desiti?

Ajde EGWajtista "nezabludivi" prikupi to malo snage sto ti je preostalo, pa hrabro istupi i daj odgovore na taka vazna pitanja, a nemoj da zaobilazis istinu, kao macak vrucu kasu.

Darth:
Dok ti Slape ovde iznosiš argumente, EGWistički trol spopada teme koje veze sa ovim nemaju. Ujedno, iznosiš istinu nekome ko ISTINU NE BI PREPOZNAO NI DA PRED NJIM STOJI.

Darth, pa ako je tako, sta ti i Slape radite ovde na forumu toliko godina? Zar je vasa "prosveta" toliko slaba i nistavna da toliko vreme velikog truda da nam iznesete "istinu" ne donisi bas nikakvog ploda.

Dali je to sto ta vasa "istina" je promasila i umesto istine predstavila zablude, ili je podbacaj u uspehu posledica nespremnost uglednih DUHOVNIKA?
Medjutim, umesto da pocnete od pocetka da ucite prva slova, napustaj sve i juri sto brze mozes da izbavis onoga sto propoveda Kulu strazaru, a posebnmo onaga naprednoga sto je postao musliman.

stvarnoslap said:

Pogledajte tog naseg postovanog sagoviornika Slapa.
On, umesto da ozbiljno razmuislja o onom kolegi koji vatreno objavljue Kulu strazari i da ucini sve da spase svoga kolego svetenika koji je pobegao od katolicizam i postao musliman; on menja temu i prilaze nesto sto nema nikakve veze, samo ako bi mogao da uspe da skrene paznju sa te tugaluiive diskusije.

Sad, mozda je on u pravu, mozda mu je devojka ostala u drugom stanju, a to bi svakako bila sramota za jednog svetenika, pa zato raspituje se gde su abortusi najjeftiniji. Nemojte mu zameriti, u velikoj je nevolji!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Dobro jutro Darth, znam da me cekas kao ozebao sunca. Ne brini, tu sam.

Ne igrajte se marko, bolje bi vam bilo. Ne priliči čoveku tih godina da se tako ponaša. Rivera nikada nije bio to što je tvrdio da je bio. Ali vama to čini se nikada neće biti jasno jer se uklapa u vaše naučene pretpostavke.

Uzgred, neće vam uspeti plan da ovu raspravu koju ste sami svojim ponašanjem i nametanjem doktrine lažnog proroka započeli, svedete na lični nivo i time isposlujete moje uklanjanje sa ovog foruma. Taj koji vas je tako savetovao pogrešno vas je savetovao.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Rivera nikada nije bio to što je tvrdio da je bio. Ali vama to čini se nikada neće biti jasno jer se uklapa u vaše naučene pretpostavke.

Pa djela vaša dokazuju da jeste bio to.

i nametanjem doktrine lažnog proroka započeli,

Pa to je vaš duh, nametanje vjere drugima.

svedete na lični nivo

vi to stalno radite.

i time isposlujete moje uklanjanje sa ovog foruma.

To je vaš bio cilj za mene.

Evo Mire priznao da želi to. Kaže ili on (misli na mene) ili ja idem sa foruma.

Taj koji vas je tako savetovao pogrešno vas je savetovao.

:mig:

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Ne igrajte se marko, bolje bi vam bilo. Ne priliči čoveku tih godina da se tako ponaša. Rivera nikada nije bio to što je tvrdio da je bio. Ali vama to čini se nikada neće biti jasno jer se uklapa u vaše naučene pretpostavke.

Darth, da znas iskreno ti kazem da mi je drago da si tu.
Ponovo ti ne smetaju samo Adventisti, nego smeta ti i tvoj brat jezuita, svestenik i biskupa sa visokim odlikovanjem tvoje Crkve.
Da budem iskren, ni ja ne mislim da je sve istina sto Alberto Rivera tvrdi.
On je ziveo od mene daleko oko 10 km. Tu je on zajedno sa protestantom Chikom fabrikovao svoju knjigu.
Ispitivao sam neke njegove tvrdnje i pokazalo se da je neiskren. Ali kad ga uporedimo sa tobom i Slapom, pa to isto i vi ovde jednako radite.
Pa onda nemoj te se cuditi sto ljudi nemaju poverenja u vase izjave. Izgleda da je to ista skola.

Uzgred, neće vam uspeti plan da ovu raspravu koju ste sami svojim ponašanjem i nametanjem doktrine lažnog proroka započeli, svedete na lični nivo i time isposlujete moje uklanjanje sa ovog foruma. Taj koji vas je tako savetovao pogrešno vas je savetovao.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ajde Darth, pocelo je da ti se pricanjava i ono sto ne postoji.
Otkuda ti pada na pamet, da smo mi ovu raspravu zapoceli. Pogledaj ko je otvorio ovu temu i dao pravac u kome ona treba da se odvija. Nijedan Adventista, nego tvoj breat katolik. Pa onda kazi sam koliko je posteno da nama pripisujes uzroka diskusije na ovoj temi.

Vi ste otvorili ovu temu sa ciljem da ismejavate Adventiste, pa eto sami ste sebe ismejali.
Iskreno da kiazem, one primere koje sam postavio kao odgovor na vase izazove, ni ja nisam znao da tako nesta postoji.
A to su primeri ucenih svestenika, a ne neupucenih vernika.

Sto se mene tice, ja ne zelim da ti budes uklonjen sa ovog foruma, jer ti si nam od velike pomoci. Ja licno cenim tvoj doprinos i hvala na saradnji!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kako nemam nameru da čitam šta su EGWisti natrućali kao odgovor na argumentovano dokazivanje kako je njihova doktrina jedna najobičnija licemerna laž, smišljena da se odbrani ludilo Milera i njegovih sledbenika,uz to i veoma lukrativna, reći ću samo jedno,

Trol i lažni nastavnik i njegovi kerberi, a dvojica ih je trenutno, pošto se veverica pojavljuje tu i tamo, krenuli su bez rukavica. Ok. Umem i ja tako. Pošto su krenuli ličnim napadima i prozivkama, i ja ću odgovorati tako, ruzikujući ban. Ako do toga dođe barem ću znati na čijoj je strani uprava ovog foruma. Tačnije potvrdiće se moja sumnja da uprava namerno dozvoljava EGWistima da spamuju i troluju ovaj deo foruma

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Kako nemam nameru da čitam šta su EGWisti natrućali kao odgovor na argumentovano dokazivanje kako je njihova doktrina jedna najobičnija licemerna laž, smišljena da se odbrani ludilo Milera i njegovih sledbenika,uz to i veoma lukrativna, reći ću samo jedno,

Dva fakulteta a izražavanje sa ulice. velegradski mangupi.

Trol i lažni nastavnik i njegovi kerberi, a dvojica ih je trenutno, pošto se veverica pojavljuje tu i tamo, krenuli su bez rukavica.

Ma da kod vas sve istinito. :mig:

Pošto su krenuli ličnim napadima i prozivkama, i ja ću odgovorati tako, ruzikujući ban. Ako do toga dođe barem ću znati na čijoj je strani uprava ovog foruma. Tačnije potvrdiće se moja sumnja da uprava namerno dozvoljava EGWistima da spamuju i troluju ovaj deo foruma

Od kada si došao ti si takav, stalno si napadao na našu ličnost.

Možeš misliti bio subotar sada više nije i to je dokaz da HAC nema istinitu nauku.

Natrag