- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Znamo Darth sta ti trazis, da pobnovimo tvoje novo ime, ne brini to cemo odmah uciniti; Darth EGWajtista "nezabludivi." Je si li sada zadovoljan? Znamo da jesi!
Šta ćeš, ta alergija je zarazna.... dalje neću.... ima drugih tema na kojima treba služiti contra hereticum.
Zato smo mi ovde pa eto kako trazite tako i sluzimo protiv heretika.
[/QUOTE]
Ne, Moje ime ostaje ono koje sam ga sebi ovde na forumu dao dovijeka. Darth Shone, Nezabludivi? Ne Marko, nikada ja za sebe nisam tvrdio da sam nezabludiv. To je tvrdila vaša "proročioca", vi ste joj dalči taj čin, vi je takvom držite, ne ja. Još manje je takvom drži jedina prava Crkva Božija.
Vi služite proiv heretika? ahahahahahahahahahahahahahahahaha... čini se da još niste proičitali moj potpis ovde na forumu. No, kako je vama klanjaocima bleferke iz Mejna latinski sablazana, a njega o gle čuda Sotona (miljenik već pomenute) ne podnosi, preve bih vam ga, ali neću jer ćete opet lupati o tome kako je to moj duh.
Vi ste hweretici, vaša "vera" je apostaza.. Nametanjem svojih doktrina ste krenuli u napad. Sola Scriptura je otpad, Shabatarenje je optad, desetak je optad, zdravstvena reforma je otpad,