- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Velikim delom zahvaljujući ovakvima kao što je tripo41.Tko zna kako će biti u budućnosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Velikim delom zahvaljujući ovakvima kao što je tripo41.Tko zna kako će biti u budućnosti
Svako bez razlike, vernik ili nevernik, ima pravo da cita Bibliju i da tumaci onako kako on hoce. Ako je pogresno protumacie pogresno ce mu i biti.
Niko nema monopol na tumacenju Biblije, ...... Mozda bi neka crkva samo zelala da ima to pravo, ali hvala Bogu sto ga do danas jos niko nema.
Bibliju tumaci Sveti Duh koji rasvetljava coveku koji iskreno pristupi sa ciljem da spozna istinu.
Istina se nalazi u bibliji, i svako treba da se moli da mu Bog razjasni istinu Duhom.
Tko kaže da Sveti Duh uopće postoji? Tko ti jamči njegovo postojanje? Tripo?
Tko tvrdi i tko jamči da se istina nalazi u Bibliji? Tripina strina?
Ovo je pravi dokaza trolovanja. Namerno nas izaziva da se mi kao nerviramo i jos preti "davanjem postova u javnost". Kakvih sve ljudi ima. Pa ovo je stvarno jadno i bedno..
Ne shvata jadnik da je on sam smesan.
Ajd na temu "Veliki Potop" koju sam upravo otvorio pa mi tamo objasni zasto se gradovi "iskopavaju"! A ti gradovi uopste nisu "predpotopni"! Nesto tu ne stima.. Pusti ovo necemo se nikada sloziti..
Slape je izjavio:
Ne, nije tako. Bog jamci da se u Bibliji nalzi istina, Isus je to potvrdio.
"Pregledajte Pisma, jer ona svedoce za Mene." Jovan 5,39.
Ako vi verujete da je apostl Petar bio vodja Crkve, zasto njega ne slusate?
Dakel, Pismo svedoci, a ne crkva.