Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dokazao sam, samo se praviš "englez" i pribjegavaš svojoj uobičajenoj metodi - pokušati diskvalifokovati oponenta, pričom koja nema veze za onim o čemu se polemiše. A, polelimišemo o "malim i velikim glavama", o normalnim i gigantskim kosturima. Egzaktno sam ti pokazao kao nastaju i jedni i drugi - običnim fotomontažama. Ti ne komentarišeš to, jer ne znaš šta da kažeš, pa onda pričaš "o Markovim konacima"!samo jos kada bi dokazao da su jeftine manipulacije osim neodoljive zelje da tvoja bude zadnja,ali to su "naucni principi"kojima se rukovodis
Dokazao sam, samo se praviš "englez" i pribjegavaš svojoj uobičajenoj metodi - pokušati diskvalifokovati oponenta, pričom koja nema veze za onim o čemu se polemiše. A, polelimišemo o "malim i velikim glavama", o normalnim i gigantskim kosturima. Egzaktno sam ti pokazao kao nastaju i jedni i drugi - običnim fotomontažama. Ti ne komentarišeš to, jer ne znaš šta da kažeš, pa onda pričaš "o Markovim konacima"!
samo jos kada bi dokazao da su jeftine manipulacije osim neodoljive zelje da tvoja bude zadnja,ali to su "naucni principi"kojima se rukovodis
Ocigledno je da ni Jurivakine slike nisu orginal, vidi se da je radjeno samo na umanjivanju.Kako onda objasnjavas slike koje je postavio Jurivaka? Originalne slike! Ocigledno je da je ono bila fotomontaza....
Naravno da je sve fotomontaža. Htio sam samo da cobiju pokažem kako se služi lažnim dokazima, i kako je lako do takvih "dokaza" doći.Ocigledno je da ni Jurivakine slike nisu orginal, vidi se da je radjeno samo na umanjivanju.
A svakako da su slike fotomontaza.
Ali dobro od tog silnog izmeta mi danas imamo naftu. Nije ni loša zaostavština. Samo što će ovi sa Nibiru da nas istrebe kad vide koliko smo zagadili atmosferu. :dntknw: