Biblija i dinosaurusi

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Ima ono pleme što je smanjivalo glave.
Hm, možda je bilo i neko koji su ih uvećavali. wacko2

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
samo jos kada bi dokazao da su jeftine manipulacije osim neodoljive zelje da tvoja bude zadnja,ali to su "naucni principi"kojima se rukovodis
Dokazao sam, samo se praviš "englez" i pribjegavaš svojoj uobičajenoj metodi - pokušati diskvalifokovati oponenta, pričom koja nema veze za onim o čemu se polemiše. A, polelimišemo o "malim i velikim glavama", o normalnim i gigantskim kosturima. Egzaktno sam ti pokazao kao nastaju i jedni i drugi - običnim fotomontažama. Ti ne komentarišeš to, jer ne znaš šta da kažeš, pa onda pričaš "o Markovim konacima"!

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Dokazao sam, samo se praviš "englez" i pribjegavaš svojoj uobičajenoj metodi - pokušati diskvalifokovati oponenta, pričom koja nema veze za onim o čemu se polemiše. A, polelimišemo o "malim i velikim glavama", o normalnim i gigantskim kosturima. Egzaktno sam ti pokazao kao nastaju i jedni i drugi - običnim fotomontažama. Ti ne komentarišeš to, jer ne znaš šta da kažeš, pa onda pričaš "o Markovim konacima"!

:yea:yes3

Ma, ja se čudim kako lik ume toliko talentovan da bude, pa da 3 proste reči ne ubode kako treba... ? :roll:
Redosled slova, itd. :mrgreen:
Ajd' da piše kilometarske postove kao pojedinci, pa da se i pređe preko toga, ali on ga baš, baš škrtari.. Čudno... :dntknw:

Cobi, jesi li ti uzor tamo kod vas u sekti?
Imaš li status nekog proferora sataniste, pardon - adventiste ? smile3

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
samo jos kada bi dokazao da su jeftine manipulacije osim neodoljive zelje da tvoja bude zadnja,ali to su "naucni principi"kojima se rukovodis

Kako onda objasnjavas slike koje je postavio Jurivaka? Originalne slike! Ocigledno je da je ono bila fotomontaza....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ocigledno je da ni Jurivakine slike nisu orginal, vidi se da je radjeno samo na umanjivanju.
A svakako da su slike fotomontaza.
Naravno da je sve fotomontaža. Htio sam samo da cobiju pokažem kako se služi lažnim dokazima, i kako je lako do takvih "dokaza" doći.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ne, to nisu fotomontaže, to su zaista Annunaki ili Nephillimi ... to jest oni sa visina koji su došli na zemlju, to jest iskrcali se sa planete nibiru iz prethodnog puta, uzeli dnk majmuna i pomešali sa njihovim anunačkim dnk i dobili su nas. Potom su otišli nazad. I saće da se vrate (21.12.2012). Da vide dokle im je projekat odmakao. A ovi što su ostali, ovi džinovi da paze da eksperiment uspešno začne i šta ti ja znam, e to su ovi sa slika. A njih su dinosaurusi dokrajčili. Potom sahranili. Inače, dinosaurusi nisu imali mozak poput ping-pong loptice kao što se tvrdi, to su bila izuzetno inteligentna bića. I poštovali su ostale vrste. Samo što su morali da odu, zapravo bog ih je morao istrebiti, jer su bili izuzetno "gabaritni". Nije bilo više mesta za izmet na zemlji i tako.. sve su živo zagadili. Zato je nastao potop ustvari i zato su oni ostavljeni da se udave. E tako.

smile3

Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Sunce ti žarko Overlord, sad si u izmišljanju i mene nadmašio. Svaka ti se dala. :D
Ali dobro od tog silnog izmeta mi danas imamo naftu. Nije ni loša zaostavština. Samo što će ovi sa Nibiru da nas istrebe kad vide koliko smo zagadili atmosferu. :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ali dobro od tog silnog izmeta mi danas imamo naftu. Nije ni loša zaostavština. Samo što će ovi sa Nibiru da nas istrebe kad vide koliko smo zagadili atmosferu. :dntknw:

Misliš na Biofuel?
A ovi sad kad svrate ponovo, ima da nas ukrste unakrsno. Samo zbog apela iz EU. Svašta tu ima da nastane.

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Cak i da su ljudi ziveli za vreme dinosaurusa, (da toj teoriji progledamo kroz prste)...... To i dalje ne objasnjava nestanak dinosaurusa, a prezivljavanje ljudi....... Da izuzmemo teoriju da je Noje "namerno zaboravio"da ih povede sa sobom na barku, jer ta teorija nema smisla......

Natrag