Slazem se sa tobom. Ljudima nije bitno sta je istina,vec samo da zarade novac... pa makar i sami sebi morali da protivrece. Al sta cemo ... Sto se tice Ljiljane,svaka joj cast! Zena je naredila da se izbaci Darvinizam iz udzbenika,ali to na zalost nije urodilo plodom. Deca i dalje u skoli uce da je covek nastao od majmuna. Za mene su to obicne budalastine ..... Bas zbog tog razloga ne mogu da poverujem ni u postojbinu divova. Jer jednostavno ne verujem u evoluciju. Takvi smo kakvi smo,svaka vrsta za sebe. Majmuni ostaju majmuni,a ljudi ljudi....
To ti je slicno i sa industrijom hrane, farmaceutskom industrijom, i td. nekom je u cilju novac, a nekom nesto drugo no to nije tema
..a imalo bi dosta toga da se kaze!
Neznam po cemu si divove svrstala u evoluciju! :dntknw:
Pa to je nesto sasvim normalno, nista cudno....da li verujes da su ljudi nekada ziveli i po 800-900god.?
Bog nas je stvorio kao divove, mislim, Bog nas je stvorio normalne, e sad sto smo mi svojim nemoralom dosli do ovog nivoa, pa na ljudi od 4-5m gledamo kao nestvarno nemoguce.
Drago mi je da primecujes koliko je darwinizam nametnut, jednostavno moras da verujes da si nastala od majmuna....ne postoji jednakost, daj da deci damo da izaberu evolucionizam-kreacionizam, pa da dete samo vidi i uoci ko je u pravu...ali to svakoko ne dolazi u obzir.
Da li si na nekom TV programu tipa B92,RTS1,2, i sl. videla da se prikazuje kreacionizam, da se pominje mogucnost postojanja Tvorca, ili neki Biblijski film, a da nije kojim slucajem onaj od Mel Gipsona gde se mnogo huli...ne toga nema...ili neka emisija vezano za to, ne, to ne postoji, ako negde bude neka emislija tog tipa, to se prikazuje na program manjeg ranga, ili manje gledana....ali dobro je dok i toga ima.
Dakle, dolazimo do zakljucka, da svetom vlada evolucionizam, svi svetski ''naucnici'', ''autoriteti'', su evolucionisti, i zamisli sad nadje se neki ostatak diva (a ja ti se mogu zakleti, jer sam cuo mnoge price, da su mnoga slicna otkrica pronadjena, a da se ne smiju iznositi u javnost, zataskavaju se), jer postoji evolucionisticki filter, koji sve sto ne ide u njihov prilog se odbacuje, tacnije unistava, i ti ces do toga tesko doci i saznati. Neka otkrica vezano za divove i dinosauruse, mogla bi da procitas nesto o tome ovde:
http://www.pravoslavna-srbija.com/Pravoslavlje/Bog i nauka/Dinosaurusi/Dinosaurusi.htm
Mozes i sama da zakljucis, da ne mozes ocekivati da dobijes odgovor vezano za postojanja divova, a da se malo ne potrudis, jer to sigurno neces procitati u novinama, videti na TV-u.....