Besplatan WIFI - ako je WPS dostupan - samo za WINDOWS OS

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Kolko sam ja cuo mora se dosunjas sto blize do objekta stanovanja od tog tipa sa kojim testirate ovo sa fluxion. Pozeljno je da dvojica napadaju odjedanput. Sa jednog lapa se vrsi napad sa aireplay-ng na klijenta da ga otkace, a ovaj drugi sa fluxion glumi AC point sa kloniranom adresom i ceka ponovnu konekciju.
Znaci vas tri drugara testirate to izmedju sebe i to je to. Isto tako ako hoces nekog da izludis, naravno u to u dogovoru trenirate. Non-stop ga bombarduj sa aireplay-ng, sve do trenutka da ovaj izgubi zivci i u ruteru otvori mrezu.
Posle se kao ulogujes na ruter(i tu ima poseban program), znaci preko browsera udjes i pogledas koja je bila sifra. Naravno posle toga stopirate vreme i ko je od vas trojice bio najgori placa pivo, pa resetujte lozinke i sve nanovo.
Salim se sve ovo gore ....
Spale cene vec imas internet i za 600 dinara samo je pitanje da li u Požarevcu, ima taj provajder. Samo kad uplatis moze ti se desi bas ovo u procesu opisanom gore, pa povremeno promoli glavu kroz prozor da proveris da li neka tri drugara rade nesto oko Tastove kuce, a i sire.

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Koliko vidim mi smo komsije :) Ja sam trenutno kod mojih u okolini Jagodine.

Voleo bih da cujem da li je neko od forumasa licno uspeo nesto da uradi sa fluxion-om ili lisnet-om.

Koliko kapiram ako je na nekoj mrezi ukljucen wps da se moze provaliti sifra sa Fern Wifi hack. Pretpostavljam da se Fern nalazi u wifislax-u

Aman ljudi otkljucao sam oko 35 rutera u okolini ! najvise sa linsetom ,nije tad postojao fluxion ,a posle sa reaverom i pixidast-om one sa ukljucenim wps-om !
Razlika između linseta i fluxa prakticno nepostoji , samo je flux malo prosiren sa vise jezika napada i dodatim reaverom u sebe za napad na wps .
Ko zna koristiti linset ,onda zna i fluxion !
Tutorijala ima mali milion na youtube !

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.085
Aman ljudi otkljucao sam oko 35 rutera u okolini ! najvise sa linsetom ,nije tad postojao fluxion ,a posle sa reaverom i pixidast-om one sa ukljucenim wps-om !
Razlika između linseta i fluxa prakticno nepostoji , samo je flux malo prosiren sa vise jezika napada i dodatim reaverom u sebe za napad na wps .
Ko zna koristiti linset ,onda zna i fluxion !
Tutorijala ima mali milion na youtube !

Ja sam pozakljucavao wifi po komsiluku :)
Samo testiram kako sta radi, nije lose znati kako se sta radi...

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Ja sam pozakljucavao wifi po komsiluku :)
Samo testiram kako sta radi, nije lose znati kako se sta radi...

Ma nepotrebno mi ji je da hakujem!
Nego pre 3-4 godine nisam imao dobar net pa sam morao da se snalazim.
Posle mi se svideo linux ,pa sam postao samouki linuxdžija!
Čim se pojavi neki novi program ja ga isprobam!

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
@slobaboske72, drago mi je da cujem dansi ti uspeo da otkljucas neku mrezu koja nije imala ukljucen wps, a i te sa ukljucenim wps-om.

Imam samo jedno pitanje koje sam vec postavio i taj deo mi uopste nije jasan.
Sve ssm uradio po video uputstvu, kao sto vidis napisao sam i detaljne korake koje sprovodim ovde u temi, ali mi nije jasan deo sta se desava kada pocne napad.

Kada sam zapoceo napad na moju mrezu diskonektovali su se svi uredjaji u mojoj kuci koji koriste moju wifi mrezu, mislim na 3 mobilna telefona. Ja sam pokusa na njima da ukucam ponovo sifre, ali moja wifi mreza nije prihvatala tu sifru. Pretpostavljao sam da ce mi se u fluxion-u pojaviti sifra moje mreze cim je ukucam u neki od telefona, ali se to nije desilo jer moja mreza jednostavno nije htela da prihvati sifru koju sam kucao da bi konektovao telefone ponovo na nju.

U jednom trenutku mi je pukao film pa sam iskljucio fluxion napad i telwfoninsu se ponovo sami konektovali na mou mrezu.

Pitanje je kako je fluxion mogao da dobije moju sifru? Na koji nacin treba da je dobije? Da li od tih telefona na kojima nisam uspeo da je ukucam ili od routera gde sam trebaonda se ulogujem preko kompa i da je direktno u ruteru ukucam? Taj deo mi nije jasan

@Bazlik, kada je penzija mala, zivis sam, a primas deo iz Srbije, a deo koji treba da primas iz Bosne ni posle 2 godine ne stize, onda je svaki dinar veliki, a kao sto rekoh ona samo koristi viber i pregleda novine i to je sve

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
@slobaboske72, drago mi je da cujem dansi ti uspeo da otkljucas neku mrezu koja nije imala ukljucen wps, a i te sa ukljucenim wps-om.

Imam samo jedno pitanje koje sam vec postavio i taj deo mi uopste nije jasan.
Sve ssm uradio po video uputstvu, kao sto vidis napisao sam i detaljne korake koje sprovodim ovde u temi, ali mi nije jasan deo sta se desava kada pocne napad.

Kada sam zapoceo napad na moju mrezu diskonektovali su se svi uredjaji u mojoj kuci koji koriste moju wifi mrezu, mislim na 3 mobilna telefona. Ja sam pokusa na njima da ukucam ponovo sifre, ali moja wifi mreza nije prihvatala tu sifru. Pretpostavljao sam da ce mi se u fluxion-u pojaviti sifra moje mreze cim je ukucam u neki od telefona, ali se to nije desilo jer moja mreza jednostavno nije htela da prihvati sifru koju sam kucao da bi konektovao telefone ponovo na nju.

U jednom trenutku mi je pukao film pa sam iskljucio fluxion napad i telwfoninsu se ponovo sami konektovali na mou mrezu.

Pitanje je kako je fluxion mogao da dobije moju sifru? Na koji nacin treba da je dobije? Da li od tih telefona na kojima nisam uspeo da je ukucam ili od routera gde sam trebaonda se ulogujem preko kompa i da je direktno u ruteru ukucam? Taj deo mi nije jasan

@Bazlik, kada je penzija mala, zivis sam, a primas deo iz Srbije, a deo koji treba da primas iz Bosne ni posle 2 godine ne stize, onda je svaki dinar veliki, a kao sto rekoh ona samo koristi viber i pregleda novine i to je sve

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Pa nije to tvoja prava mreza nego valjda klon koji si napravio?
Linux i Fluxion imaju moć zadrzavanja klijenta dok ne proveriš da li je šifra
ispravna !
Šta ako žrtva ukuca bezveze neku sifru ?
Tebi je program pokaze i ti posle ne mozes da se nakacis?!
Zato to toliko traje na fluxu(linuxu)
On ne prestaje sa radom dok god traje proces !
Tako mozes dobiti i 3-4 sifre ,a da je samo jedna prava!
Jeli sad jasnije ?

Da, i nisam danas otkljucao nista !
Nemam sta da otkljucam u blizini !
Nego ponovo isprobavam program na već otklucanim .
Čisto da vidim kako radi program!

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Pretpostavljam da je tako, tj da je to klon mreza, ali se nije videla moja mreza da bih se na nju nakacio.

Pitas sta ako zrtva ukuca neku sifru koja nije ispravna? Pa ja sam pokusavao da ukucam pravu sifru pa je nije prihvatio.

Reci mi koliko je tebi fluxion trazio sifru dok je nije pronasao? Ja sam kod druga ostavio da trazi sifru cini mi se tri ili cetiri dana i nista nije uradio.

Hvala tebi sto delis sa nama tvoje iskustvo jer meni licno puno znaci svaki tvoj komentar jer mi smanjujes neke nedoumice.

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Pretpostavljam da je tako, tj da je to klon mreza, ali se nije videla moja mreza da bih se na nju nakacio.

Pitas sta ako zrtva ukuca neku sifru koja nije ispravna? Pa ja sam pokusavao da ukucam pravu sifru pa je nije prihvatio.

Reci mi koliko je tebi fluxion trazio sifru dok je nije pronasao? Ja sam kod druga ostavio da trazi sifru cini mi se tri ili cetiri dana i nista nije uradio.

Hvala tebi sto delis sa nama tvoje iskustvo jer meni licno puno znaci svaki tvoj komentar jer mi smanjujes neke nedoumice.

Interesantno, ali ja nisam nikad radio tako kao ti ,da hakujem svoju mrezu!
Nisam imao potrebe za tim!
Od početka sam koristio kao pravi hack ,i 70% uspeśnosti sam imao sa linsetom i reaverom !

Sad, otkud znas da nije prihvatio šifru od telefona, moras imati :
1 ruter koji napadaš
zatim jedan ruter ili access point sa kojim vrsis napad,na ruter broj 1,
i na kraju jedan ili vise telefona da glume klijente ,koji ce ti dati sifru !

Natrag