Besplatan WIFI - ako je WPS dostupan - samo za WINDOWS OS

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Na Vikiliksu je skoro bilo opisano do u detalje kako se na WPA2 ulazi za tri sekunde sto primenjuju ovi iz C**-a, nadam se da mi ne zamerate sto ne smem da nastavim post. Ako malo zgrebete naci cete i sami, naravno posle ovoga postoji samo jedna karta, ..u nepoznato.
Vise niko ne zna ko ce da vas zavrbuje, ...posto je karta-moral na prvom planu, a medalja ima dve strane.

Tom tehnikom se otvara ruter uprkos Kineskim karakterima u password-u. Neverovtno je kako je granica izmedju dobra i zla ...
...ogranicena jednim klikom.
A o televizorima da i ne govorimo, samo se nadam da nece da dodje do radijofonije, pa da vas komsija cuje svoj glas u vasoj sobi. Stvarno bi mi bilo krivo da vam komsija, ..bilmez izbije zubi samo zato sto vam nisam reko da izkljucite zvucnike i predjete na slusalice.
Ali ko sto je i sam Ajnstaj uz pomoc svoje Milunke reko, sve stvari su relativne ...ukljucujuci vestacke vilice, sare na zidu i macje experimente. Znaci resenje problema, istraziti zadnje rapotre sa Vikija i sve je tu, naravno u obrazivne svrhe, posto ste obadvojica tragaoci, ..treba da znate neke stvari ...ali na svoje.

l*ma *abi * alr*di *dini ...
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.372
Meni je sasvim dovoljno da zadovoljim sebe da nesto mogu da uradim, a uredno placam svojih 60mb/sek i kablovsku SBB-u i prezadovoljan sam svim uslugama koje dobijam od njih.

Sve ovo je samo zelja da se nauci nesto novo i zadovolji covekova potreba za stalnim samousavrsavanjem.

Postoje ljudi, forumasi, od kojih se mnogo toga moze nauciti i hvala im sto svoje znanje zele nesebicno da podele sa ostatkom populacije koja ima zelju da nauci nesto novo.
 
Natrag
Top