Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Znači po tome i duh životinja nastavlja da živi.
Ko je rekao da duh zivotinja nastavlja da zivi? Nemoj vise da me citiras bespotrebno sa dve reci komentara!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znači po tome i duh životinja nastavlja da živi.
Ja nisam na form. nivou razm. kao ti. Po tebi jeste, jer za isti duh koji oživljava ljude i životinje ti kažeš da za ljude nastavlja da živi.Ko je rekao da duh zivotinja nastavlja da zivi?
za isti duh koji oživljava ljude i životinje ti kažeš da za ljude nastavlja da živi.
Vi istinski vjerujete u reinkarnaciju.
Tako da baš briga nas šta vi vjerujete po formi, jer je bitno šta vjerujete po duhu, istinski.
Isti je Duh,
ali se zivotinjski ne vraca k Bogu,
dok se ljudski vraca! To pise u bibliji, i po tome se vidi razlika!
Kad bi Duh stoke i coveka bio podjednako vazan za Boga, onda bi on primio i Duh stoke nazad, ali on ga ne prima!
Zasto bi ljudsku primao nazad a od stoke odbija da primi?
Ako je to ISTI DUH (ENERIJA), kao sto kazes, zasto bi odbio?
Po tebi ispada da je Bog GADLJIV NA DUH STOKE (ENERGIJU), dok ljudsku prima!
Onda nije isti duh po tebi, dakle tebi trebam da vjerujem, a ne Solomonu koji je napisao ono što ima smisla.To pokazuje, da NIJE SAMO ENERIJA U PITANJU!
Ti ružiš Boga da Njemu treba neka "memorijska kartica" sa podacima o čovjeku.To pokazuje, da NIJE SAMO ENERIJA U PITANJU! Vec DUH SADRZI I LICNOST COVEKA, kao sto sam gore objasnio!
Šta će mu kada je to ISTI DUH? Dakle ne treba mu.Bogu je neophodan Duh kod vaskrsenja, jer ce ga on vratiti u novo telo!
ne mijenjaj terminologiju, vi vjerujete u REINKARNACIJU.Istinski svi Hriscani veruju u INKARNACIJU,
jer veruju u UTELOVLJENJE, da je BOG POSTAO TELO!
Da bi Hristos zadrzao predznanje sa neba i bio ista licnost, on mora imati NADLJUDSKU KOMPONENTU KOJA SE UBACUJE U TELO. A to je DUH o kome ja pricam.
Hristos nije nasledio DUH svojih roditelja, inace bi bio obican covek, sasvim druga licnost. On je zacet SVETIM DUHOM, i ta je komponenta sisla sa neba i usla u telo!
Isto se desava i prilikom vaskrsenja! Bog daje telo kakvo god hoce, ali ga DUH ozivljava. Kada je Bog stvorio Adama, on mu je UDAHNUO DUH, i covek je postao zivo bice, nije postao BEBA vec ZRELA LICNOST. Dakle, Bog ga stvara vec kao odraslu jedinku sa predznanjem - sto znaci da je odmah dobio gotovu licnost u telo! A TA LICNOST JE DUH!
Vi ovo necete da shvatite, jer citate Pismo sa predubedjenjem..
Što znači da nema zagrobnog života ni ljudima ni životinjama.
Fil 1,23-24: Pritiješnjen sam od ovoga dvoga: želja mi je otići i s Kristom biti jer to je mnogo, mnogo bolje; ali ostati u tijelu potrebnije je poradi vas.
Šta Pavle kaže, niste u tijelu, niste u grijehu.
ako ostanem u tijelu, ostajem u grijehu, a takav sam vam potrebniji.
Po tebi ispada da je Pavle rekao živim ljudima da su DUHOVI.
Bog je 1 i Trojstvo. Šta je tu problem. (19.11.2022., 6.55 h)
Pa ja i ne vejrujem u Trojstvo, (19.11.2022., 16.12 h)
Znači po tebi je Pavle rekao živim ljudima da su duhovi.ali ostati u tijelu potrebnije je poradi vas.