ZNACI PORICES DA U TELO HRISTOVO ULAZI LICNOST???
Čim nemaš nauku u BIbliji prebacuješ se na Isusa. NIje ušlo u tijelo ličnost nego je On postao tijelo. Mi nemamo dva tijela i dva bića.
ZNACI U TELO HRISTOVO NIJE USAO BOG? ZNACI PORICES UTELOVLJENJE - ULAZAK DUSE???
Ako je licnost usla u Hristovo telo, onda je telo "stan" za Dusu, jer da nije, ne bi moglo da udje nista u Hristovo telo!
Pa On je postao tijelo u tijelo je ušao duh Sveti i tako je začet Isus.
onda je telo "stan" za Dusu
Netačno duša je sam čovjek, a nije samo duh ili samo tijelo.
Evo kako je lako osporiti tvoju nauku.
Postanak 46,18 To su bili potomci Zilpe, koju je Laban darovao svojoj kćeri Lei. Ona je tako rodila Jakovu šesnaest
duša.
Ti si toliko arogantan da mislis da si jedino ti zavrsio fakultet i da treba sve da nas ucis ovde.. To je zalosno!
Čim ne možeš da osporiš moju nauku onda sam arogantan.
Zali Boze tvog obrazovanja, pa egipcani su imali vaskrsenje pre nego sto je ono uopste i bilo poznato judaizmu i Hriscanstvu! Tako da se moze reci da si ti preuzeo paganski koncept!
Foramalno kao i vi.
A mi mozemo na isti nacin i celu bibliju paganizovati. To je ono sto vi satanisti i radite. Ti sluzis djavolu paganizujuci Hriscansku crkvu s jedne, dok sa druge strane, satana koristi druge da paganizuju citavo Hriscanstvo! Princip je isti, to je njegova skola! Zato mi i znamo iz koje ste vi rupe izisli!
Da li je nešto pagansko ili nije zavisi od smisla učenja. Vaš opis i Egipćana je reinkaranacija, a formalno kažete da je to vaskrsenje.
Nisi ti nista objasnio, sramotis sebe i onog ko ti je dao diplomu!
I onda opet popljuvanje sagovornika.
Pa ti si uzeo pagansko vaskrsenje od egipcana!
Oni vjeruju u selidbu duše iz tijela u tijelo kao i vi.
Gde ima "slicnosti" ima i "izvedbe verovanja".
Ali je različit smisao i opis vjerovanja.
Kod vas i pagana je isti smisao.
Egipatska religija je dakle pre judaizma i Hriscanstva poznavala ideju vaskrsenja!
Ne može biti ispred kada su Adam i Avelj imali ispravnu vjeru.
Dakle, mozemo reci da su judeji od egipcana pozajmili vaskrsenje, da su ga uoblicili a Hriscanstvo mu je dalo formu!
Kakvo nepoznavanje Biblije, zašto je Avelj prinio žrtvu. Dakle znali su odmah za vaskrsenje.
Cilj je dakle srusiti poverenje u Hriscanstvo i Judaizam paganizacijom,
Lažna religija jeste kopija prave, pa kod vas Hrišćanstvo jeste paganizovano zbog smisla kojeg vi imate i učenja.
Zato i jeste jadno stanje u protestantizmu, svi su zalutali u 50 000 razlicitih sekti!
Kod vas je uvijek bilo gore i jadnije stanje nego kod nas, čak i sada, a prije je još više.
Hoces li ti prestati s decjim forama tipa - "sve sto kazes to si ti",
To nisu dječije fore nego projekcija.
Naravno kada vas moji arg. pogađaju. Sam Dart je rekao da na tučete našim arg.
To je tvoj nivo izražavanja (razmaženog derišta koje se svađa za igračku) a naravno da nije isto kada vi nešto date i mi.
Što smo vdijeli na primjeru kušača i Isusa, nije isto kada kušač da stih iz Biblije i kada je Isus dao.
Idi nadji sebi neki form za svoj uzrast onda!
Već sam bio na više foruma, čak i na ateističkom, agresivnih ateista, tamana je tebi, slapu i dartu isto izražavanje kao njihovo.
Lamprdanje, bulažnjenje, trkeljanje. Kao i kod njih.
Ima čak i tema o Miroljubu P. Šta Ratoljub (tako su ga nazvali) trenutno bulazni.
Ma ko jaje jajetu ste.
Postanak 46,18 To su bili potomci Zilpe, koju je Laban darovao svojoj kćeri Lei. Ona je tako rodila Jakovu šesnaest
duša
Postanak 46,27 I k tome dva sina Josipova što su mu se rodila u Egiptu. Prema tome, sve čeljadi Jakovljeva doma što se naseli u Egiptu bijaše sedamdeset
duša
Izlazak 1,5 U svemu Jakovljevih potomaka bijaše sedamdeset
duša. A Josip je već bio u Egiptu
Brojevi 31,35 a ljudskih
duša - žena koje nisu poznale muškarca - bijaše u svemu trideset i dvije tisuće.
Brojevi 31,40 Ljudskih je
duša bilo šesnaest tisuća, a njihov ujam za Jahvu trideset i dvije osobe.
Brojevi 31,46 a ljudskih
duša šesnaest tisuća
Djela apostolska 27,22 Sada vas pak opominjem: razvedrite se jer ni živa
duša između vas neće stradati, nego samo lađa.
Djela apostolska 27,37 A svih nas je u lađi bilo dvjesta sedamdeset i šest
duša.
Rimljanima 13,1 Svaka
duša neka se podlaže vlastima nad sobom. Jer nema vlasti doli od Boga: koje postoje, od Boga su postavljene