Besmrtnost ili smrtnost duse

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
JKDforever, ti si baš neki zloća? Raduješ se što postoji pakao? Što će neko da pati za svu večnost? A ti si dobar dečko? Logika boli glava. Koliko ti je godina, 11.12 ili 19? i još ti nijenda nije dala?
Mislio da si katolik, ali citat mi nešto daje za pravo da si adventista. Pojam duha i duše... jedno ide na usta drugo na nos...
Pitanje za tebe, kolko da razjasnim problem pripadnosti: da li je čovek imao potrebe za hranom do velikog potopa... Tj. da li je uopšte jeo... To zato jer ..........................

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Aleksije ocito da ne poznajes advetizam cim za nekog ko veruje u pako a samim time i u besmrtnost duse mozes da tvrdis da je advetista.APSURD!Procitaj prve stanice ove teme i sve je razjasnjeno i dokazano ,bibijski

Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Ti polemišeš sa mnom? A na ove gluposti koje JFD valja ništa? Imponuje mi što jednog agnostika uzimaš za ozbiljnijeg nego jednog, šta je već, satanistu.
Polako, mic po mic, on se otkriva...

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ha ha ha Ja nisam ni katolik ni adventista. Da li mi se sviđa pakao nije važno ono što je važno jeste zašto se tebi sviđa pa ideš širokim putem. Pakao ima više prednosti nad rajem. Kao prvo ništa nečisto neće ući u raj reče Hristos. Misliš li da si dovoljno čist za raj? Za razliku od raja u paklu vlada čista pravda nema protekcije nema ni po babu ni po stričevima. Tamo ti ne radiš već se na TEBI radi itd. I na kraju imam 39 g. Išao sam na veronauku još sa 8 g. i imao priliku da spoznam neke stvari a plašim sa da je i pako bila jedna od njih. Ni sam ja izabrao pakao već je šeol izabrao mene. Olašim se da u ovom vašem kratkotrajnom životu mogućnosti vam ponesaju da se vratite na ispravan put. Zato sam toliko pričao o paklu jer pakao je samo reč stvarnost je mnogo mnogo gora.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
Ti polemišeš sa mnom? A na ove gluposti koje JFD valja ništa? Imponuje mi što jednog agnostika uzimaš za ozbiljnijeg nego jednog, šta je već, satanistu.
Polako, mic po mic, on se otkriva...
Aleksije to nema veze sa kim ja polemisem,jednostavno NISI u pravu i to je to.

Ha ha ha Ja nisam ni katolik ni adventista. Da li mi se sviđa pakao nije važno ono što je važno jeste zašto se tebi sviđa pa ideš širokim putem. Pakao ima više prednosti nad rajem. Kao prvo ništa nečisto neće ući u raj reče Hristos. Misliš li da si dovoljno čist za raj? Za razliku od raja u paklu vlada čista pravda nema protekcije nema ni po babu ni po stričevima. Tamo ti ne radiš već se na TEBI radi itd. I na kraju imam 39 g. Išao sam na veronauku još sa 8 g. i imao priliku da spoznam neke stvari a plašim sa da je i pako bila jedna od njih. Ni sam ja izabrao pakao već je šeol izabrao mene. Olašim se da u ovom vašem kratkotrajnom životu mogućnosti vam ponesaju da se vratite na ispravan put. Zato sam toliko pričao o paklu jer pakao je samo reč stvarnost je mnogo mnogo gora.

Kakav bre pakao,kakve gluposti izlagali su te za 10.Mozes li na osnovu Biblija da nam dokazes postojanje pakla?

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Бесмртна душа је једина ствар коју нам нико не може узети, осим ако је добровољно не предамо греху... Уједно највећа вредност коју човек има. Управо зато што јесте бесмртна и зато што после ове смрти следи вечност која има две стране, светлу и тамну.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
da,da samo jos kada bi procitao sve on sto je napisano na prvim stanicama a i kasnije,pa sve to pobijes argumentima pa i da ti covek veruje.Ovako verovati samo zato sto ti tako kazes ili su tebi tako rekli ne prolazi

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Знаш колико имам воље да те убеђујем у нешто чега си се ти одрекао кад си ушао у ту своју "цркву"... Колико и да идем на Месец...
Та твоја "умовања" су жалосна. Боље се покај док још имаш времена, окани се јереси...

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
da,da okani se jeresi slazem se pozuri dok jos imas vremema,jer Bog kaze proklet da je onaj ko se uzda u coveka.Ja mislim da tebi monastvo ne gine

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Tema je "Besmrtnost ili smrtnost duše". Molim, pišite o temi.[/WARNING]

Natrag