Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Pa gde si ti nasao da ce ih Bog muciti?
Nego ko ce ih muciti 'oni sami sebe'???
"i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred jagnjetom." (Otkrivenje 14:10)
Ne Mire, nego si ti zaboravio kako Biblija opisuje Boga!
Biblija kaze - "Ja sam Bog koji cinim dobro i stvaram zlo" , nemoj sad i za ovo da moram da ti dajem reference!
Mire brate, sada mi kazi, da li je Bog osvetnik koji bi uzivao da muci ljude, ili je BOG LJUBAV?
Pa to da on uziva u mucenju, ne tvrdim ja , vec to tvrdite vi kada se radi o nasem paklu!
Onda to primenite i na vas pakao ,jer Biblija kaze da on stvarno 'muci' -
"Strasno je upasti u ruke zivoga Boga"
"Koliko mislite da će gore muke zaslužiti onaj koji sina Božijeg pogazi, i krv zaveta kojom se osveti za poganu uzdrži, i Duha blagodati naruži?"
ne pise da ce ih Bog muciti, nego pise da ce se oni muciti pred Bogom.
Znaci, oni ce po tebi "muciti sami sebe" ?
Vidis Mire, da je ovde opisana slika GEHENE.
Kakve veze ima sto je to gehena, slika gehene je i slika pakla! Vatra se nije gasila, lesevi su trulili, crv je neprestano jeo zrtvu...
To sto su se bacali vec mrtvi lesevi, ne iskljucuje "muke" kao da ce on tamo baciti vec umrle ljude, nego baca "zive"!!!
On ovim naglasava MUKE!!!
gde su u Hristovo vreme bacali smece i uginule zivotinje. Tako Isus ovde uzima za primer GEHENU u kojoj je VTERA stalno gorela i spaljivala leseve.
Pa, kakve to veze ima? On nije rekao da baca "leseve" vec baca "zive ljude" tamo!!! I gehena predstavlja pakao sa mukama!