Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prema Adventistima pakao ne postoji i Bog nece nikoga da muci, a kad je Hristos izgonio demone vikali su:
"Sta je tebi do nas Isuse Sine Bozji? DOSAO SI OVAMO PRE VREMENA DA NAS MUCIS?"
Dakle itekako ima pakla i ima mucenja!
"Sta je tebi do nas Isuse Sine Bozji? DOSAO SI OVAMO PRE VREMENA DA NAS MUCIS?"Ne postoji večno mučenje u nekakvom paklu, već uništenje za večnost u ognjenom jezeru
"jedni ce otici u zivot vecni a drugi u MUKU VECNU"
"gde crv njihov ne umire i OGANJ SE NE GASI"
i DIM MUCENJA NJIHOVA IZLAZICE VA VEK VEKA"
i MUCE SE U VECNOM OGNJU!"
Prema Adventistima pakao ne postoji i Bog nece nikoga da muci, a kad je Hristos izgonio demone vikali su:
"Sta je tebi do nas Isuse Sine Bozji? DOSAO SI OVAMO PRE VREMENA DA NAS MUCIS?"
Dakle itekako ima pakla i ima mucenja!
I danas se Sodoma muči.
Kao i vatra na vratima u Jerusalimu i danas gore.
Kao i dim iz Edoma eno i danas se diže.
Vidimo da se danas muče.
Mire, gde si ti u ovome nasao pakao? Zar se svi mi dnas ne mucimo kroz ceo zivot, pa znas da jos nismo stigli u pakao.
Ne gori "grad" nego gore "ljudi" u njemu, jer kaze da se "muce". Sta ti mislis da se "muci grad"?
Kao sto se i "sodoma i gomora muce" pa se ne odnosi na grad vec na "ljude u njemu"!
E neces! Ne dajem ti dozvolu za to! Samo probaj da vadis moje komentare van konteksta!Ovo Miretovo ću da kopiram i širim dalje.
Mire, otkuda ti to da se Sosom i Gomor sa svojim stanovnicima danas muce?
Niko se od njih ne muci. na onome msetu je danas Mrttvo mor, kupao sam se u njemu i nikakve mucenike nisam tamo video.