Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Sta ti tvrdis?
Jel covek smrtan ili besmrtan?
Vrati se gore pa vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta ti tvrdis?
Jel covek smrtan ili besmrtan?
Vrati se gore pa vidi.
zasto onda spamujes,nisi onda treba nista ni da napises kad dajes bezvezan odgovor.
Tesko ti da napises jednu rec???,ili ne znas?
Dao sam činjenicu.
A tebi teško da se vratiš.
Nista ti nisi rekao sto treba,
evo vidi ,sta si napisao kao odgovor na moje pitanje,samo filozofiras,nista konkretnone dajes jer se plasis da kazes i DA i NE.
1.Mojsijeva 3:
4 A zmija reče ženi: Nećete vi umreti;
5 Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.
Tvoj odgovor je :
Ništ to ne znači, jer čovjek i da se ne moli ljudima (svecima) i ne smatra ih da su živi, opet mu se javlja demon ako ima pogrešnu sliku o Bogu i odbacuje Božji zakon.
Ja kolko vidim ti si takodje poverovao zmiji da ljudi nece umreti.
ako je tebi tesko da napises jednu rec,meni je jos teze da idem nazad i da trazim gde si i sta si napisao...barem da napises kulturno #1682 ili vec koji broj.ali tebi je sve tesko kad ne znas odgovor.Idi još nazad.
ako je tebi tesko da napises jednu rec,meni je jos teze da idem nazad i da trazim gde si i sta si napisao...barem da napises kulturno #1682 ili vec koji broj.ali tebi je sve tesko kad ne znas odgovor.
Vrati se gore pa vidi.
Nista ti nisi rekao
Idi još nazad.
ako je tebi tesko da napises jednu rec,meni je jos teze da idem nazad
Šta da ti radim.
Pa vi ste humor
A tvoja nauka žalosna, opet je bolji humor.