Besmrtnost ili smrtnost duse

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ako je duh večan, kako Vi smatrate, ja imam dosta pitanja.
Ma nije,kako može duh biti večan jer je Bog duh pa bi ispalo da je onda Bog večan...hajde molim te tako ne uče masoni.
A to što imaš ti neka pitanja moći ćeš postaviti TEK kad odgovoriš na onih deset plus ona tri tebi upućenih a dotle NEMA ODGOVORA,zaboravi.

Ovo si preskočio:

Kažeš smrt druga traje večno kao stanje nestanka a onda čitamo kako posle suda SMRTI NEMA pa mi reci šta je sa onim mrtvima kad smrti nema od tad i nema šta da drži mrtvace mrtvima?
Gde ono smrt beše BAČENA možeš lito izgovoriti?
A onda malo objasniti gde je to smrt bačena i ima li je tamo gde je bačena?
Slušamo strašnog sudiju:

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Vi ne odgovarate na pitanja koja se tiču tema a tražite od mene da pišem odgovore na pitanja koje se ne tiču teme.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Jasno je svakome ko posmatra šta pišemo.

Svako može da vidi ko hoće dijalog da bi došli do istine, a ko pokušava da skrene razgovor na drugu temu izbegavajući razgovor.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Smrt, klanje, ubijanje, oganj, večne muke, itd, itd..

Pitam se kakvi uticaji vladaju osobom koja piše samo o ovome.

Slava Bogu - večnoj ljubavi!

Jemaš ti pravo,i ja kažem Bibliju na oganj jer je puna nekih proroka koji opisuju klanja,ubistva večne muke...nije ta knjiga za tebe.Ti čitaj onih 9 bajki od kristalne gospe.Tamo imaš milih reči puno kako se nećete mučiti niti ima Hadesa,bar u mislima pobegni od realnosti dok ne stigne.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Dijalog podrazumeva razgovor.

A ne da Vi izbegavate da odgovorite na pitanja, i da meni postavljate domaće zadatke.

Teško da će biti dijalog dokle god imate takav stav.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Vi ne odgovarate na pitanja koja se tiču tema a tražite od mene da pišem odgovore na pitanja koje se ne tiču teme.

Nebih da te povredim zato te ne mogu osloviti čovekom.
Tema je o besmrtnosti stvore i u toj temi se govori i o smrti a pitanja koja ti postavih su direktno iz teme i ja znam da ti kao teološki klovn pojma nemaš zato ni ne očekujem da znaš odgovor već da i dalje škrabaš po postovima tri reči i lepiš svoje pamflete.Jesi li čitao onu kako ludaci u svom vrtu spaljuju snove,pokušaj i ti uspećeš.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Znate kako nas uči Božja reč...

Psa_34:14 Kloni se oda zla, i čini dobro, traži mir i idi za njim.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
To ti i ja savetujem ali ti ne slušaš već lepiš gluposti i širiš zlu nauku.
Da si razuman onda nebi preskakao pitanja već bi odgovorio i imao bi DIJALOG ovako sam sebe driblaš i zabavljaš nas svojim ludostima.
Da bi se uklonio od zla prvo moraš spaliti svuDijaninu literaturu ili kako već zovete onu debelu masonku pa se očistiti od njenih laži i početi verovati BOŽJIM PROROCIMA pa onda dođi i bićeš ČOVEK a ne rob i masonski potrčko.

Jeli ovj znak dobro ili zlo?
BookReaderImages.php

Iz vešticinog IN MEMORIJAM?
Da li se zaista želiš ukloniti od zla ili ti je to parola kao isve ostalo?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Pali anđeli će upravljati svakim čovekom koji odluči da čini greh. To su Hristove reči.

I umesto da se čovek pokaje za greh, on tvrdoglavo istrajava u svome odbacivanju Božjih ukora. I zato nepokajani ne mogu da se odupru palim anđelima jer isto misle. Mrze one koji govore Božju istinu. I zajedno rade na osporavanju njihovog uticaja.

Ceo svet će biti zaveden. Božja reč to jasno govori.
Ceo svet će omrznuti na verne ljude. To Isus jasno govori.

A tome su doprineli ljudi koji su na sve moguće načine napadali Božji narod koji drži sve Božje zapovesti.

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
954
Kada čovek donese izbor da prihvati greh i da odbaci istinu, i kada nastavi da odbacuje svaku opomenu. On je sam sebe stavio u poziciju da Duh Sveti ne može da osvedoči čoveka.

Šta god da Sveti Duh skrene pažnju, čovek je to prezreo i odbacio. Nema kajanja. Nema više glasa savesti, jer se stalno odupirao glasu savesti.

I na kraju grešnik nalazi radost da huli na istinu.

To se zove hula na Svetoga Duha!

Natrag