AZRA - Branimir Dzoni Stulic

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Eric, ja nisam pljuvala po Džoniju i Azri, samo sam rekla da više ne mogu da ih slušam. Kao što si se ti u jednom momentu, da te citiram, "razišao sa Borom Čorbom". I ja sam.
Mnogo toga postoji što smo nekada slušali kao opsednuti po ceo dan, pa više ne možemo da slušamo.
Da li se politika "poigrala" sa Džonijem ili ne, ne znam jer me nije ni zanimalo. Sve što je na bilo koji način vuklo ka politici, nisam mogla da slušam. A bilo je tu i Džonija, i Bore, i Balaševića, i Filma, i mnogih drugih.
Samo je u tome stvar.
Daleko do toga da sam ikada pljuvala po bilo čijem liku i delu, jer su to ipak ljudi koji su dobrano zadužili našu muziku.
Da ne idem daleko u izlaganju i da se ne ponavljam, već sam rekla da sam do "Fazana" slušala, i to je period koji i dalje volim. Ali da slušam često, neću da lažem, ne slušam. I ne vidim razlog da zbog toga budem napadnuta, postavila sam više biografija ovde koje niko od vas ni pogledao nije, pa nikoga zbog toga nisam napala da je to "no coment". Ja više volim neke druge stvari, i to je normalno, svi smo različiti.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Sorry ako si to shvatila kao napad, nije bio. Samo rasprava. Shvatio sam da Azru UOPĆE više ne možeš da slušaš. To nisam mogao razumjeti. A da znaš, Džoni je iz Zagreba, organiziranom hajkom, kao i drugi koji nisu imali odgovarajuća krvna zrnca, "prognan".

Ja i dalje slušam i volim Čorbu, ali samo do tamo navedenog albuma. Uostalom, i otvorio sam temu.
Ali imam iznimku, volim pogledati i dvd Gladijatori u Bg Areni, držim ga u ruci.

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Ja bih samo da dodam poštovanom Ericu da su se mnogi umetnici ispolitizovali. Kao što ti do "tog" albuma slušaš Čorbu, tako možda i nekom drugo nešto zasmeta. Sinoć gledam Terezu Kesoviju, koja kaže da je u afektu "pričala loše o Srbiji, a sad nosi ljubav". Pa recimo Jura je čak pored domovinskih pesama otpevao i "E moj druže beogradski". Album "Sva čuda svijeta mu je fenomenalan", ali posle "Srca na cesti"....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Jesu mnogi, ali Džoni nije. On je prognan iz Zagreba. Ne znam još kako, ali naučiću, pa ću vam postaviti dokumentarni film o Džoniju "Kada Miki kaže da se boji". Da čujete aktere Džonijevih pjesama. Na kraju filma jedan poznati ugostitelj u svom lokalu poručuje Džoniju: Kume, oprosti, sve je bilo jedna velika izdaja.
Imam dvd, samo da naučim da ga postavim.

Poslednja izmena od urednika:

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Slažem se Eriče, samo citiraću moderatorku "ja nisam pljuvala po Džoniju i Azri", a koliko sam pregledao ovu temu, niko nije ni jednu ružnu reč napisao za Džonija, te ne znam koji je povod da moderatorku kritikuješ.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
'Ajde da prekinemo razgovor na ovu temu, jer sve ovo ne vodi ničemu.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ako preraste u raspravu, nema smisla.
Ovo je mesto za muziku. U njoj treba uživati, i ništa drugo i nije važno.

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Ja sam ZA...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009