AZRA - Branimir Dzoni Stulic

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Slažem se sa crvendaćem. Možda smo se mi menjali u nečemu, ali su i mnogi muzičari promenili stavove u burnim vremenima i nagnuli se ka politici, čak su i svoja dela stavili u službu politike.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ovdje neki miješaju kruške i jabuke. Ili nemaju pojma o Džoniju i onome što su mu u Zagrebu zakuhali devedesetih godina. Džoni se nije bavio politikom, već ona njime. Džoniju su se u Zagrebu neki "veliki glazbenici" grozili da će mu urezati zvijezdu petokraku na čelu. Sada je jedno od tih govana na čelu Zampa i kusa pare od Džonijevih tantijema, koje mu nikada nisu isplatili.

Ni meni se ne dopadaju pjesme iza "Krivog srastanja", jednostavno sam prestao kupovati sljedeće ploče. Ali to nije razlog da pljunem u zdjelu iz koje sam "kusao najljepše pjesme svoje mladosti". A onaj tko to uradi, po meni nikada Azru nije ni razumio ni volio.

Da parafraziram Džonija: NEMAM VIŠE NI S KIM, A NI PROTIV KOGA.

Francine

Učlanjen(a)
16.12.2010
Poruka
34
Po mome misljenju,Azrina najbolja pesma je upravo ova.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
U mom slučaju, voleti Azru znači, ne misliti o kvalitetu muzike ili stihova, o politici ili drugim stvarima,
već voleti svoju prošlost, mnogo dobrih provoda, žurki ali i tuge ... Nostalgija...
Zato idem dalje dragi moji...;)

Bez mene

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne znam da li je već postavljana, ali evo i jedna od mene, najbolja "lagana" od Azre...

Natrag