Avatar

Član
Učlanjen(a)
14.06.2009
Poruka
12
Film je fantsastican i pokazuje kako smo mi ljudska rasa samodestruktivni. Obavezno pogledaj!
 
Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
2
Film je EXTRA. Gledao sam ga pre 10 dana i jos sam pod utiskom. Preporucujem Bioskopsku projekciju naravno.
 
Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
Upravo sam dobio informaciju od prijateljice,tacnije preporuku da film treba odgledati u bioskopu i to u 3D varijanti...Dozivljaj je ne opisiv...
Sutra idem da ga gledam definitivno...:dance2:
 
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
1
nisam gledao pa me interesuje kako da nedjem dobar snimak,i gdje da ga skinem? ili mozda ne zbog ovih padanja u depru i te fazone:)
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Tja, nije loš... Dobra animacija, lepo zamišljeno... Klasična borba između dobrog i zla (podseća na kauboje i indijance, kao i uvek navijam za indijance)... I ovaj film pokazuje da su Amerikanci divljaci i prostaci i neznalice koji uništavaju sve čega se dotaknu... (taj deo kad ispadaju glupi, mnogo mi se sviđa...)



sto se kacis za amere. kroz istoriju je dokazano da su bjelci ti koji su kolonizovali ostatak svjeta i pounistavali tadasnje civilizacije. kad si cula da su indijci dosli i napucali britance , maye spanjolce ili juznoafrikanci holandjane. a pravi ameri su indijanci, ostalo su sve dosljaci tj naseljenici.
 
Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
Nije bilo potrebno pola milijarde dolara ili koliko već, da bismo saznali da je čovek destruktivna vrsta. Za to je dovoljno i 30 dinara za novine ili jednostavno mućnuti glavom.
Film će biti zaboravljen jer ćemo već uskoro željno iščekivati sledeće čudo. Sve to nam hrani samo čula, zato brzo bledi, jer će nam već u najskorijem mogućem roku neka nova senzacija izbombardovati receptore i putem elektronskih impulsa mozak će narediti endorfinu da nas preplavi, zbog čega ćemo to kratko vreme osećati sreću. I tako do sledećeg spektakla. Međutim, od sveg tog vrcanja boja i zvukova, ništa se ne zadržava u čeonoj zoni kore velikog mozga, tačnije sve se svodi na vizuelnu impresiju, a sadržaj je tu da popuni celinu. Kao takav, on se ne pamti. Jeste to dobar film, bolji od dosta drugih, ali to je samo zato što je ukus na globalnom nivou dirigovan. Stvoreno je okruženje u kojem će taj film biti hit. Meni lično taj film nište ne znači, ali Nebo nad Berlinom ili Andrej Rubljov imaju snagu da me navedu na razmišljanje i da mi znače mnogo. I pogodite šta, malo ko bi se uopšte okrenuo za takvim filmovima jer nemaju taj spektakularan sjaj i blještavilo kakvo ima Avatar i slični.
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Radnja manje vise ali film je odradjen extremno a pogledao sam samo los skriner,ali skida se i rip ako nije fake torrent smile3
 
Član
Učlanjen(a)
26.03.2009
Poruka
225
Nije ti jos izaso RIP kolko ja znam...

Inace, kao sto je gore receno, film nije nista posebno al jedino je on kolko-tolko uspeo da napuni bioskope kod nas...
 
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
103
Film mi je ekstra .Neki dan sam nabavio naocale za 3 D gledanje pa sad malo cekam da zaboravim sta se desavalo u filmu da ga ponovo pogledam .
 
Natrag
Top